Παναθηναϊκός: Περιμένει ευκαιρία για χαφ και επιθετικό

Παναθηναϊκός: Περιμένει ευκαιρία για χαφ και επιθετικό

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζει να ψάχνει διεξοδικά μέχρι την τελευταία στιγμή ο Παναθηναϊκός την αγορά για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και ενός σέντερ φορ, δύο θέσεις στις οποίες έχει δείξει να «πονάει» φέτος.

Πέντε ημέρες πριν από το κλείσιμο της αγοράς των ελεύθερων παικτών (15/9), ο Νίκος Νταμπίζας περιμένει υπομονετικά για ποδοσφαιριστές που λογικά θα ήταν έξω από το μπάτζετ του Παναθηναϊκού, αλλά, υπό τον κίνδυνο να μείνουν χωρίς ομάδα μέχρι τον Ιανουάριο, ενδεχομένως να δεχθούν να χαμηλώσουν τις απαιτήσεις τους και να προσαρμοστούν στα στενά οικονομικά των «πρασίνων», που έχουν «ταβάνι» τις 200 χιλ. ευρώ ετησίως.

Πρόσθετο ζητούμενο είναι οι παίκτες αυτοί να έμειναν πρόσφατα ελεύθεροι, ώστε να έχουν κάνει προετοιμασία με την ομάδα τους και να είναι διαθέσιμοι αγωνιστικά σχετικά γρήγορα.

Θέμα απόκτησης του Ανίτα δεν τίθεται, παρά τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας, ενώ εξαιρετικά απίθανη, για οικονομικούς λόγους, είναι και η περίπτωση του Ρόντγουελ.

• Τον αγώνα Ελπίδων Ελλάς – Λιθουανία παρακολούθησε χθες στην Καλλιθέα ο Νταμπίζας, για να δει τους Μπουζούκη (ο οποίος σκόραρε), Καμπετσή αλλά και κάποιους ταλαντούχους παίκτες που μπορεί να τον απασχολήσουν μεταγραφικά στο μέλλον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή