Ολυμπιακός: «Ανάκριση» Μαρτίνς από τους ρεπόρτερ

Ολυμπιακός: «Ανάκριση» Μαρτίνς από τους ρεπόρτερ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν διαφορετικό Πέδρο Μαρτίνς, σε συνθήκες πιο χαλαρές από αυτές ενός αγώνα, είχαν χθες οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν το… κεντρικό πρόσωπο στο γεύμα που παρέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι» και ο διευθυντής επικοινωνίας Νίκος Γαβαλάς και, όπως ήταν φυσικό, δεν απέφυγε τις ερωτήσεις για τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Η πιο… ιντριγκαδόρικη ήταν το αν θα προτιμούσε πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ή το πρωτάθλημα, και η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη: «Σαφώς και είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι για την πρόκρισή μας στους ομίλους. Ωστόσο, αν μου ζητούσατε να επιλέξω ανάμεσα στο πρωτάθλημα και στην πρόκριση στην επόμενη φάση, θα διάλεγα το πρώτο», είπε δίνοντας βέβαια και το στίγμα για το πού θα δώσει έμφαση. Παράλληλα, ο Μαρτίνς αναφέρθηκε και σε τεχνικά θέματα, ενώ μίλησε ξεχωριστά για τον κάθε παίκτη που έχει στο ρόστερ του.

Από κει και πέρα, στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Σάββατο τον Βόλο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να ετοιμάζει ορισμένες αλλαγές, καθώς στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν στο «Καραϊσκάκη» και την Τότεναμ για την 1η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή