Πρεμιέρα της εθνικής βόλεϊ στο Ευρωπαϊκό

Πρεμιέρα της εθνικής βόλεϊ στο Ευρωπαϊκό

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υστερα από δέκα χρόνια η εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών θα «σερβίρει» και πάλι σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει σήμερα το μεσημέρι στο Μονπελιέ της Γαλλίας τη Βουλγαρία σε αναμέτρηση για τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης.

Η εθνική ομάδα συμμετέχει στον δυσκολότερο όμιλο. Εκτός από τη Βουλγαρία, θα βρει απέναντί της και τις Ιταλία, Γαλλία, Ρουμανία και Πορτογαλία. «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτήν την τελική φάση. Είναι πολύ δύσκολο να γίνουν εκπλήξεις. Εμείς, μαζί με τις Πορτογαλία και Ρουμανία, θα διεκδικήσουμε μια θέση, κάτι που είναι εκ των προτέρων δύσκολο. Οι Ιταλία, Γαλλία και Βουλγαρία βρίσκονται σε άλλο επίπεδο, αλλά και η Ρουμανία και η Πορτογαλία είναι πολύ φιλόδοξες ομάδες.

Οι Πορτογάλοι, μάλιστα, τα τελευταία χρόνια έχουν μεγάλη δυναμική. Παρ’ όλα αυτά, εμείς αισιοδοξούμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε την πρόκριση», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ενώ ο αρχηγός Γιώργος Πετρέας συμπλήρωσε: Από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε στο Μονπελιέ, καταλάβαμε ότι ήρθαμε σε κάτι σπουδαίο».

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Sud De France Arena – χώρος που χρησιμοποιείται για εκθέσεις και συναυλίες, αλλά για τις ανάγκες της διοργάνωσης μετατράπηκε σε γήπεδο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή