Διάψευση με ειρωνεία από τον Μπλαχίν για ΠΑΟΚ

Διάψευση με ειρωνεία από τον Μπλαχίν για ΠΑΟΚ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εμφανή ειρωνική διάθεση, ο Ολεγκ Μπλαχίν έβαλε από την αρχή τέλος στα σενάρια ουκρανικών ΜΜΕ περί επαφών του για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ.

«Γιατί δεν έγραψαν πως αναλαμβάνω τη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα; Λυπάμαι. Για ποιες διαπραγματεύσεις μιλούν; Δεν έχω ιδέα! Φυσικά και λένε ψέματα. Δεν ξέρω από πού προέρχονται αυτές οι πληροφορίες. Οι δημοσιογράφοι έγραψαν από το στενό μου περιβάλλον. Τη σύζυγό μου ή τα παιδιά μου; Μπορώ να πω ότι τα έγραψαν ωραία, όμως», τόνισε ο Ουκρανός προπονητής.

Ο Βαρέλα έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις την προπόνηση και υπολογίζεται για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο, σε αντίθεση με τους Αουγκούστο και Ελ Καντουρί, τους οποίους, παρότι έβγαλαν ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος, δύσκολα θα πάρει ο Φερέιρα το ρίσκο να τους χρησιμοποιήσει. Ο Ατρόμητος ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να δώσει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ και δεν θα ανοίξει αύριο τη θύρα των φιλοξενουμένων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή