Πανέτοιμοι για νέες νίκες

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός έχει το… όνομα, αλλά το Περιστέρι διαθέτει τη… χάρη, στη σημερινή σπουδαία αναμέτρησή του με την πρωταθλήτρια της ULEB, Κίντερ, για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκα κι ενώ η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη προέρχεται από τη νίκη της στη Βαρκελώνη.

«Η Κίντερ είναι ίσως η καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκα και διαθέτει σπουδαίους παίκτες, ακόμα και στον πάγκο της. Μας εμπνέει σεβασμό, αλλά ύστερα από τη νίκη μας στη Βαρκελώνη όλοι οι παίκτες μου έχουν μεγάλα ψυχικά αποθέματα για να προχωρήσουν με νέα νίκη», λέει ο τεχνικός του Περιστερίου, που θα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στους Μπολωνέζους, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν «ζαλίζεται» από την κορυφή του τρίτου ομίλου και «αγκαλιάζει» την 4η συνεχόμενη νίκη του, αντιμετωπίζοντας την ουραγό Μπούντουτσνοστ, που έχει ηττηθεί με διαφορά 30 πόντων στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Για τους πρωταθλητές Ελλάδος, ο αποψινός αγώνας (21.00) αποτελεί μια ευκαιρία για τη βελτίωση της αμυντικής απόδοσής τους, εν όψει των δυσκολότερων παιχνιδιών που έπονται, αλλά και για την προσαρμοστικότητα του Πέπε Σάντσες.

Πριν από το τζάμπολ του αγώνα ΠΑΟ-Μπούντουτσνοστ, η διοίκηση της ΚΑΕ θα τιμήσει τους παίκτες που είχαν απαρτίσει την πρώτη ομάδα μπάσκετ του «Τριφυλλιού» το 1938.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή