Τρόμος στον αέρα για τη «βασίλισσα»

Τρόμος στον αέρα για τη «βασίλισσα»

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση της πτήσης τσάρτερ της Ρεάλ Μαδρίτης από το αεροδρόμιο της Μόσχας, οι Ρούμπεν και Σόουσα φώναξαν με όλη τους τη δύναμη: «Φωτιά!». Ηταν οι πρώτοι που είδαν τις φλόγες στον κινητήρα του Μπόινγκ 737 και ειδοποίησαν τους υπόλοιπους.

Τα συστήματα πυρόσβεσης λειτούργησαν αμέσως, η φωτιά σβήστηκε και ο πιλότος επαναπροσγείωσε το αεροπλάνο, μετά 25 λεπτά. Κανείς από τους επιβάτες δεν έπαθε το παραμικρό, αλλά η τρομάρα που πήραν ήταν μεγάλη.

«Ηταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιβάν Ελγέρα, που φοβάται έτσι κι αλλιώς τ’ αεροπλάνα. «Στο αεροπλάνο μάς είπαν ότι ένα πουλί μπλέχτηκε μέσα στη μηχανή. Το σημαντικό είναι ότι τώρα ηρεμήσαμε», πρόσθεσε ο τεχνικός Βιθέντε ντελ Μπόσκε, ενώ ο τεχνικός διευθυντής Χόρχε Βαλντάνο υποστήριξε: «Συνειδητοποιείς ότι όλα μπορεί να τελειώσουν σε μια στιγμή. Εχεις μόνο χρόνο να πεις αντίο στον εαυτό σου».

Η αποστολή της «βασίλισσας» επέστρεψε στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει πριν από το παιχνίδι και επιβιβάστηκε σε άλλο αεροσκάφος για να επιστρέψει στη Μαδρίτη.

– Πτώση της τάξεως του 11% στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης γνώρισε χθες η μετοχή της Μπορούσια Ντόρτμουντ, μετά τον αποκλεισμό της από το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ζημιά εκτιμάται γύρω στα 4,5 δισ. δραχμές, νούμερο φαινομενικά μικρό για τα μεγέθη της ομάδας, η οποία φέτος έχει ξοδέψει για μεταγραφές πάνω από 17 δισ. για τους Τόμας Ρόσιτσκι, Γιαν Κόλερ, Μάρσιο Αμορόζο και Εβερτον.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαλουκάς 8, Παπανικολάου 3, Φορντ 34 (4) Φόρεστ 14, Ρισασέ 10 (1), Ζεβροσένκο 4, Ντε Μιγκέλ 6, Γέλιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή