Υπέγραψε ο Ρεχάγκελ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εστω και με μεγάλη καθυστέρηση και αφού ξεπεράστηκαν πολλά εμπόδια, ο Οτο Ρεχάγκελ είναι από χθες και με τη βούλα ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, ο Γερμανός τεχνικός υπέγραψε το συμβόλαιό του, που θα έχει διάρκεια 2+1 χρόνια, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα φθάσουν τα 140 εκ. δρχ. Περίπου αυτό το ποσό θα είναι και το πριμ που θα εισπράξει, αν καταφέρει να οδηγήσει την εθνική μας στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2004 της Πορτογαλίας.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2008, το οποίο φιλοδοξούν να συνδιοργανώσουν Ελλάδα και Τουρκία, ήταν το θέμα που απασχόλησε στη χθεσινή τους συνάντηση τον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Παπανδρέου και τον κ. Γκαγκάτση. «Προς τη θετική κατεύθυνση στην πρόταση συνδιοργάνωσης κινείται η ελληνική κυβέρνηση», υποστήριξε ο κ. Γκαγκάτσης μετά το τέλος της συνάντησης. Είχαν προηγηθεί εκείνες με τον υπουργό Πολιτισμού, Ευάγγελο Βενιζέλο, με τον απελθόντα υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Φλωρίδη και με εκπροσώπους της Ν.Δ. και του ΣΥΝ.

Η ΕΠΟ έχει ζητήσει να δει τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Κουράκη και θα επιδιώξει συνάντηση και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή