Ψυχική τόνωση από Τσεχία

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοβαρότητα και πειθαρχία ζήτησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από τους παίκτες τού ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι με την Πρίμπραμ, στην Τσεχία (15:15, ALPHA DIGITAL). Ο Σερβοέλληνας τεχνικός θεωρεί ότι η νίκη είναι μονόδρομος για δύο κυρίως λόγους. Ο πρώτος είναι τα βαθμολογικά οφέλη που θα έχει ο ΠΑΟΚ και η Ελλάς στην Ευρώπη και ο δεύτερος είναι η ψυχολογική τόνωση της ομάδας εν όψει των δύσκολων υποχρεώσεων που ακολουθούν στο πρωτάθλημα. Βέβαια, ανασταλτικός παράγοντας, για το πάθος των ποδοσφαιριστών, θα είναι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (6-1). «Η μπάλα είναι στρογγυλή και όσο δύσκολα σε ανεβάζει τόσο εύκολα σε κατεβάζει. Αν μείνουμε στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα πολλά μπορεί να συμβούν», είπε ο Μπάγεβιτς στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Μοναδικό πρόβλημα είναι ο τραυματισμός του Χασιώτη, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Αντίθετα, ο Τετράτζε προπονήθηκε κανονικά.

– Εβαλε τα πράγματα στη θέση τους ο Γιάννης Ζαχουδάνης. Ο μεγαλομέτοχος του Αρη πήρε θέση υπέρ του Τάκη Ανδριά στην κόντρα με τον Ανρί Μισέλ, έκανε λόγο για κλεψιά από τον Γάλλο τεχνικό και ξεκαθάρισε ότι δεν πουλάει το πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ. «Είμαστε εδώ για να λύσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν. Η ομάδα είχε ένα πρόβλημα με τον προπονητή που έφυγε. Εκανε μια κλεψιά. Δεν έφταιγε ο Ανδριάς, ο οποίος προσπάθησε πολύ και κουράστηκε για τον Αρη. Απογοητεύτηκε, επειδή ο προπονητής τού συμπεριφέρθηκε άσχημα και του την έφερε πισώπλατα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζαχουδάνης. Οταν ρωτήθηκε για την παραμονή τού Ρισάρ Ταρντί σε ρόλο πρώτου προπονητή, είπε: «Ναι, θα δούμε».

Οχι, όμως, ο Ολυμπιακός δεν εντυπωσίασε. Εμφάνισε και πάλι προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στηριζόταν κυρίως σε προσωπικές ενέργειες ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν αναμφισβήτητα μεγάλες δυνατότητες. Επίσης, όπως και στην Αγγλία έτσι και χθες βράδυ οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν αδυναμίες στην επίθεση. Ειδικά ο Οφορίκουε, έχασε ουκ ολίγες κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Τόσο μεγάλος αριθμός ευκαιριών δεν επιτρέπεται να πηγαίνει… στα σκουπίδια σε παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ. Και το πλήρωσαν οι Πειραιώτες…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή