«Παρελθόν» οι Μιελκάρσκι – Ραμπεσαντραντανά

«Παρελθόν» οι Μιελκάρσκι – Ραμπεσαντραντανά

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ξένο σώμα» θεωρούνται από την ΑΕΚ οι Γκρεγκόρζ Μιελκάρσκι και Ερικ Ραμπεσαντραντανά. Η διοίκηση εμφανίζεται δυσαρεστημένη από την μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία τους και φέρεται αποφασισμένη να πάρει δραστικά μέτρα.

Ο Πολωνός, σύμφωνα με πληροφορίες, αφού επισήμως τίποτα δεν ανακοινώθηκε, τιμωρήθηκε με τρίμηνη διακοπή συμβολαίου. Βέβαια, αυτή η απόφαση ήταν ειλημμένη από το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ο Φερνάντο Σάντος τον είχε κατηγορήσει πως απέκρυψε το μέγεθος του ιατρικού προβλήματός του.

Την ίδια τύχη θα έχει και ο Ραμπεσαντραντανά. Ο Γάλλος συναντήθηκε χθες με τον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος του ανακοίνωσε τις προθέσεις της διοίκησης για λύση της συνεργασίας τους. Του διεμήνυσε, μάλιστα, να ψάξει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Νωρίτερα, ο Ψωμιάδης είχε κάνει την εμφάνισή του στην προπόνηση της ΑΕΚ, όπου έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις στους παίκτες, με αφορμή την εμφάνισή τους στο παιχνίδι με την Οσιγιεκ.

Ο Χρήστος Μαλαδένης προληπτικά δεν ακολούθησε το χθεσινό πρόγραμμα, αφού ταλαιπωρείται ακόμα από την ελαφράς μορφής εγκεφαλική διάσειση που υπέστη πριν από μερικές ημέρες και μάλλον δεν θα προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα, ο Διονύσης Χιώτης προπονήθηκε χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, αλλά ο Φερνάντο Σάντος δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα τον επαναφέρει στην αρχική ενδεκάδα, δεδομένου ότι έχει να αγωνιστεί 20 μέρες.

Εν τω μεταξύ, στη Γενεύη θα μεταβούν σήμερα το μεσημέρι οι Πέτρος Στάθης και Σταύρος Ψωμιάδης, οι οποίοι θα αντιπροσωπεύσουν την «Ενωση» στην κλήρωση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή