Εξηγήσεις Βίκτωρα

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ουδέποτε η διοίκησή μου προκάλεσε άνοιγμα 7,5 δισ. δρχ. Το μόνο χρέος που δημιούργησε και είναι υπερήφανη, είναι το ποσό του 1,32 δισ. δρχ. που αφορά το υπόλοιπο της αποπληρωμής των έργων, πλέον 400 εκ. δραχμών, που αφορούσε οφειλή προς τους διαιτητές. Τα συνολικά έργα κόστισαν περίπου 5,6 δισ. δρχ.», τόνισε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος κατά την επίσκεψή του στον πρόεδρο της ΕΠΑΕ, Θανάση Κανελλόπουλο, για τα όσα ακούστηκαν περί κακοδιαχείρισης της Ενωσης. Ο πρώην πρόεδρος υποστήριξε πως η αποπληρωμή των έργων με προθεσμιακό διακανονισμό 2 ετών, είχε εγκριθεί από τη γενική συνέλευση, η οποία είχε αποφασίσει ότι εάν η Πολιτεία δεν υλοποιούσε τη δέσμευσή της για καταβολή κονδυλίου της τάξεως των 7 δισ. δρχ. για τα έργα εκσυγχρονισμού των γηπέδων, αυτά θα μπορούσαν να εξοφληθούν από τα κονδύλια που θα εισέπρατε η ΕΠΑΕ από τους σπόνσορες.

– Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε χθες η ΕΠΟ στην Π.Ο. Τουρκίας, η οποία κοινοποιήθηκε στην UEFA, με την οποία εκφράζει την αντίθεσή της για την επιλογή της έδρας του αγώνα των ελπίδων Τουρκίας – Ελλάδας (13/11), στην πόλη Κοτσαέλι.

Ωστόσο, στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου έκανε λάθη, κυρίως με τις αλλαγές του. Ακόμη, το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και πάλι προβλήματα ανάπτυξης, επιθετική δυστοκία, ενώ εμφανίστηκαν ξανά… καταπονημένοι στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Λα Κορούνια, είναι δεδομένα που θα πρέπει να απασχολήσουν τους υπευθύνους των Πειραιωτών. «Ξεχάστε ό,τι έγινε. Πρέπει να βρούμε τη δύναμη να συνεχίσουμε. Ετσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες», τόνισε σε ομιλία του, πριν από τη χθεσινή προπόνηση, ο Τάκης Λεμονής. Θέμα απομάκρυνσής του δεν υφίσταται στην παρούσα φάση. Θα ‘ταν άλλωστε.. άκαιρη. Η διοίκηση δείχνει διατεθειμένη να τον στηρίξει. Την ίδια ώρα, όμως υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την απόδοση ουκ ολίγων ποδοσφαιριστών των «ερυθρολεύκων», τόσο από πλευράς διοίκησης, όσο και της τεχνικής ηγεσίας. Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης αναχωρεί αύριο για το εξωτερικό όπου θα παραμείνει αρκετές εβδομάδες και ενδεχομένως για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Την Κυριακή, η ομάδα επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις, αντιμετωπίζοντας το Αιγάλεω στο γήπεδο της Προοδευτικής (7μ.μ. Supersport).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή