Η Μάντσεστερ πρώτο φαβορί

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα κομπιούτερ… τρελάθηκαν στην προσπάθεια των βιαστικών να βρουν από πριν τους πιθανότερους αντιπάλους του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι υπομονετικοί δεν χάλασαν το κέφι τους φτιάχνοντας συνδυασμούς και θα περιμένουν την κλήρωση σήμερα στη 1 το μεσημέρι στη Γενεύη. Οι ανυπόμονοι προσπάθησαν να ξετυλίξουν το κουβάρι, αλλά ακόμα και με τον αποκλεισμό πολλών σεναρίων, μένουν πολλά στην αναμονή και τα πράγματα περισσότερο μπερδεύονται, παρά ξεκαθαρίζουν! Τα δεδομένα που μπήκαν στους υπολογιστές ήταν τρία. Πρώτον, ότι οι ομάδες χωρίζονται σε τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας, ανάλογα με τη θέση που τερμάτισαν (πρώτες ή δεύτερες) και την ειδική βαθμολογία που έχει η καθεμιά τους με βάση τα αποτελέσματά της στα ευρωπαϊκά κύπελλα τα πέντε τελευταία χρόνια. Κάθε όμιλος θα έχει μία ομάδα από κάθε γκρουπ δυναμικότητας. Δεύτερον, ότι δεν κληρώνονται σε αυτή τη φάση στον ίδιο όμιλο ομάδες από την ίδια χώρα και τρίτον, ότι δεν θα είναι ξανά μαζί ομάδες που βρέθηκαν στον ίδιο όμιλο στην α’ φάση. Ο Παναθηναϊκός είναι στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, μαζί με τη Λίβερπουλ, τη Λα Κορούνια και τη Ναντ, με τις οποίες δεν πρόκειται να κληρωθεί. Στο α’ γκρουπ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν, η Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, στο γ’ γκρουπ η Μάντσεστερ Γιουν., Αρσεναλ, Γαλατασαράι και Πόρτο, στο δ’ γκρουπ η Ρόμα, η Λεβερκούζεν, η Σπάρτα Πρ. και η Μποαβίστα.

Με βάση τα στοιχεία που προαναφέραμε, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κληρωθεί με την Αρσεναλ (ήταν στον ίδιο όμιλο), ενώ έχει 50% πιθανότητες να παίξει με τη Μάντσεστερ, γιατί οι «μπέμπηδες» δεν μπορούν να κληρωθούν με τους συμπατριώτες τους της Λίβερπουλ και τη Λα Κορούνια, άρα τους μένουν η Ναντ και ο Παναθηναϊκός. Με ανάλογες σκέψεις, οι «πράσινοι», αν πέσουν με τη Ρεάλ, δεν θα έχουν μαζί τη Ρόμα, αν βρουν την Μπαρτσελόνα αποφεύγουν τη Λεβερκούζεν, αν κληρωθούν με τη Μπάγερν δεν πέφτουν με τη Σπάρτα και αν συναντήσουν τη Γιουβέντους δεν παίζουν με την Πόρτο.

Ολα αυτά είναι μερικά μόνο από τα… σταυρόλεξα που υπάρχουν και ζαλίζουν τους βιαστικούς. Το καλύτερο είναι να περιμένουμε μερικές ώρες, με την ευχή (για πολλούς) η κλήρωση να φέρει στον «πράσινο» όμιλο τις Γιουβέντους, Γαλατασαράι και Μποαβίστα και να μην τα φέρει η τύχη να πέσει μαζί με τις Μπάγερν, Μάντσεστερ και Ρόμα!

– Μέσα σε όλα αυτά, το ντέρμπι με την ΑΕΚ περνά στα «ψιλά»! Οι Μπασινάς, Βλάοβιτς έκαναν ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη, ενώ περισσότερες είναι οι πιθανότητες να παίξουν οι Χένρικσεν, Μικάελσεν και Σεϊταρίδης. Επιθετικό δίδυμο θα είναι σίγουρα οι Κωνσταντίνου, Ολιζαντέμπε.

Οσοι παρακολουθούν το ποδόσφαιρο με ψυχραιμία, δεν είχαν καμία δυσκολία να διακρίνουν ότι ο Ολυμπιακός ευρισκόταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, που είχε προφανώς προέλθει από την αποτυχία του στο Τσάμπιονς Λινγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή