Αλαλούμ στην κλήρωση της Δ΄ φάσης του Κυπέλλου

Αλαλούμ στην κλήρωση της Δ΄ φάσης του Κυπέλλου

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εκκρεμότητες πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία μετείχαν και οι ομάδες της νεοσύστατης Σούπερ Λιγκ 2. Συγκεκριμένα, η Ελασσόνα, που αποκλείστηκε από τον Ασπρόπυργο, κατέθεσε ένσταση η οποία θα συζητηθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα της δυτικής Αττικής στο μεταξύ τους παιχνίδι είχε στην αποστολή της έναν παίκτη κάτω των 20 ετών και όχι δύο όπως ορίζει η προκήρυξη του Κυπέλλου.

Εκκρεμότητες υπήρχαν και με αγώνες προηγούμενων φάσεων που δεν είχαν διεξαχθεί έως την κλήρωση. Χθες, μετά την κλήρωση έγινε το ματς ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού – Αιολικός για την πρώτη φάση. Η ομάδα της Μυτιλήνης κέρδισε στα πέναλτι 4-2 και προκρίθηκε στη δεύτερη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει στην έδρα της την Κόρινθο. Η νικήτρια του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην τρίτη φάση τη Νίκη Βόλου και η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Για την τρίτη φάση του Κυπέλλου θα γίνουν σήμερα οι αγώνες Σπάρτη – Ιαλυσός και Βέροια – Διαγόρας, ενώ στις 25/9 θα διεξαχθεί το παιχνίδι Αταλάντη – Ολυμπιακός Βόλου.

Τα ζευγάρια που κληρώθηκαν είναι τα εξής (24-26/9) Καλαμάτα – Α.Ε. Καραϊσκάκης, Τρίκαλα – Δόξα Δράμας, Αιγάλεω – Εργοτέλης, Αταλάντη ή Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Πόντου, Αετός Ορφανού – Απόλλων Λάρισας, Σπάρτη ή Ιαλυσός – Κέρκυρα, Ιωνικός – Παναχαϊκή, Πανθηραϊκός – Πλατανιάς, Αιολικός ή Κόρινθος ή Νίκη Βόλου – Απόλλων Σμύρνης, Ασπρόπυργος – ΠΑΣ Γιάννινα, Βέροια ή Διαγόρας – Λεβαδειακός και Καβάλα – Χανιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή