Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της Εθνικής βόλεϊ

Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της Εθνικής βόλεϊ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας βρίσκεται από χθες η εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών. Οι διεθνείς μας μετά το ανέλπιστο δώρο της Ρουμανίας προκρίθηκαν στους «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και το… ταξίδι στο όνειρο συνεχίζεται. Θα αντιμετωπίσουν αύριο τη Ρωσία (18.30). Χθες το απόγευμα, η εθνική ομάδα έκανε την πρώτη της «γνωριμία» με το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Το «Ντβοράνα Σέντερ Χολ» έχει χωρητικότητα 12.480 θέσεων και εγκαινιάστηκε στις 10 Αυγούστου 2010 με την αναμέτρηση των εθνικών ομάδων μπάσκετ της Σλοβενίας με την Ισπανία. Προορίζεται για αθλήματα εσωτερικού χώρου ενώ διαθέτει και αίθουσα αναρρίχησης.

Οι αθλητές του Δημήτρη Ανδρεόπουλου βρίσκονται σε άριστη ψυχολογική κατάσταση και είναι ιδιαιτέρως χαρούμενοι που θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν, τουλάχιστον, έναν αγώνα σε τόσο υψηλό επίπεδο. Εξάλλου, όπως έχει πει στην «Κ» κι ο εθνικός προπονητής, οι διεθνείς μας χρειάζονται τέτοια παιχνίδια για να «δέσει» καλύτερα η ομάδα. «Για εμάς κάθε νέα ημέρα είναι ξεχωριστή και μοναδική. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Οπως σε κάθε αναμέτρηση, έτσι και σε αυτή θα διεκδικήσουμε τη νίκη», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός. Σε ό,τι αφορά την αυριανή αντίπαλο της Εθνικής, πρόκειται για τη «χρυσή» ολυμπιονίκη του 2012.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή