«Πατατράκ» για Περιστέρι

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η υποτίμηση της Μπουντουτσνόστ ήταν μεγαλύτερη αντίπαλος για τον Παναθηναϊκό κι από τις πραγματικές δυνατότητες της γιουγκοσλαβικής ομάδας, η οποία λαχτάρησε τους «πράσινους» για 30 λεπτά, αλλά τελικά έμεινε στην τελευταία θέση του Γ’ ομίλου της Ευρωλίγκα, αφού ηττήθηκε από τους πρωταθλητές Ελλάδος με 91-82. Ο Ομπράντοβιτς δεν ξεκίνησε τους Μποντίρογκα και Αλβέρτη στην πεντάδα, αντίθετα με τον Κουτλουάι, ο οποίος όμως δεν δικαίωσε τον προπονητή του. Κι αν ο Τούρκος φόργουορντ έμεινε στους τρεις πόντους, το δίδυμο των Αλβέρτη και Μποντίρογκα αποφάσισαν, έστω και με χαρακτηριστική… καθυστέρηση, να «ξυπνήσουν» τους συμπαίκτες τους οι οποίοι έχαναν στο ημίχρονο με 39-43 και είχαν επιτρέψει την υπεροπλία των Γιουγκοσλάβων στα ριμπάουντ (9-17).

ΠΑΟ: Αλβέρτης 21, Μποντίρογκα 20, Αλμπάνο 11, Ρότζερς 9, Μουλαομέροβιτς 9, Κουτλουάι 3, Παπαδόπουλος 3, Γιαννούλης 8, Σάντσες, Σιούτης, Μίντλετον 8.

ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ: Κουσμάνοβιτς 4, Μπάκιτς 5, Σμίγιανιτς 16, Ρακόσεβιτς 13, Βούκσεβιτς 5, Μιλόγεβιτς 15, Γιεστρατίγιεβιτς 2, Ραντούνοβιτς 12, Καμπαρκάμπα 8, Πεσίνοβιτς 2.

– Το Περιστέρι δεν απέφυγε την πιο βαριά ευρωπαϊκή ήττα του από την Κίντερ με 87 – 59 και προσγειώθηκε ανώμαλα στην έδρα του, μία εβδομάδα μετά το θρίαμβό του στη Βαρκελώνη. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη άντεξε μόνο στο α’ δεκάλεπτο και κατέρρευσε από την αμυντική πίεση των Ιταλών και τους 19 αιφνιδιασμούς που δέχτηκε.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ντίκινς 7, Τσαρτσαρής 3, Βόιτσεκ 18, Πανταζόπουλος 3, Αντερσεν 13, Πελεκάνος 6, Παπαδάτος 2, Μητρόπουλος 5, Κάρτερ 2.

ΚΙΝΤΕΡ: Γιάριτς 7, Τσινόμπιλι 14, Γκρίφιθ 4, Αμπιο 15, Αντερσεν 13, Ροζίνι 2, Πετσίροβιτς 13, Σμόντιτς 12, Ρικοντό 7.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή