Ελπίδες για ένα μετάλλιο

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και μετάλλιο να μην κατακτήσουν οι Ελληνες το Σαββατοκύριακο στους τελικούς των οργάνων, η ελληνική ενόργανη γυμναστική θα έχει πραγματοποιήσει τη σπουδαιότερη εμφάνισή της σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Τις περισσότερες ελπίδες συγκεντρώνει ο 2ος Ολυμπιονίκης, Δήμος Ταμπάκος, που θ’ αγωνισθεί σήμερα στο προσφιλές του όργανο, τους κρίκους. Αύριο θα επιδιώξουν να διακριθούν ο Βλάσης Μάρας στο μονόζυγο και ο Βασίλης Τσολακίδης στο δίζυγο.

Ο Ταμπάκος δεν θα έχει μόνο τον Γιόβτσεφ ως βασικό αντίπαλο. Ισως δυσκολότερος είναι ο περίφημος Ούγγρος, νικητής στο Σίδνεϊ, Σιλβέστερ Τσολάνι, που είχε καταπλήξει με το πρόγραμμά του στους Ολυμπιακούς. Θα τον συναγωνισθούν και οι Κοπολίνο (Ιταλία), Ιβανκόφ (Λευκορωσία), Γιωργαλάς (Κύπρος), Κιμ Ντονγκ-Χούα (Ν. Κορέα) και Ελντερινί (Αίγυπτος).

Αντίπαλοι του Μάρα θα είναι οι Τάνσκανεν (Φινλ.), Κασίνα (Ιταλία), Λίπσκι, Μπέρες (Ουκρ.), Σάερερ (Ελβ.), Κιμ, Ιβανκόφ και του Τσολακίδη, οι Ιβανκόφ, Τάουνσεντ (ΗΠΑ), Σίνκεβιτς (Λευκορ.), Λόπες (Κούβα), Τσανγκ Σάνγκουου, Φενγκ Τζινγκ (Κίνα) και Ουρζίκα (Ρουμ.).

Την ανδρική ομάδα συμπληρώνουν οι K. Παπαδόπουλος, Χριστοφορίδης (85κ.) και Γκαρίπης (105κ.) και τη γυναικεία οι Ιωαννίδη, Φ. Κοχλιαρίδου (75κ.), Ροδίτη, Κασάπη (+75κ.). Ν. Α. Κωνσταντοπουλος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή