Επικίνδυνες έξοδοι για ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Επικίνδυνες έξοδοι για ΑΕΚ και Ολυμπιακό

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη θέση της βαθμολογίας που έχει κατοχυρωθεί από την ΑΕΚ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, θα δοκιμαστεί στην έδρα του Αμαρουσίου από την ανερχόμενη δύναμη του πρωταθλήματος, ενώ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής μια δυνατότερη δοκιμασία καλείται να περάσει και ο Ολυμπιακός στο Ιβανώφειο.

Το πάθημα του Παναθηναϊκού στο ίδιο γήπεδο είναι πολύ πρόσφατο για τους «ερυθρόλευκους», που θα γνωρίζουν πριν από το τζάμπολ το αποτέλεσμα του Αμαρουσίου.

Η πρωτοπόρος και αήττητη ΑΕΚ διώκεται βαθμολογικά από 4 ομάδες που θα μειωθούν κατά μία από τον ηττημένο της αναμέτρησης Ηρακλή-Ολυμπιακού, ενώ ο Παναθηναϊκός (χωρίς τον Μποντίρογκα) και ο Πανιώνιος (επιστρέφει ο Διαμαντόπουλος), που βρίσκονται, επίσης, σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, θα επιδιώξουν την αποφυγή απωλειών στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους με τη Δάφνη και το Περιστέρι, αντίστοιχα.

Την τρίτη, εντός έδρας, ευκαιρία της θα έχει η Νήαρ Ηστ για να «γευτεί» τη χαρά της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα.

Το πλήρες πρόγραμμα: Σήμερα: Μαρούσι-ΑΕΚ (18.00, Σ. Σπορ 1), Νήαρ Ηστ-Ηράκλειο (19.00), ΠΑΟΚ-Ιωνικός (ALPHA, 18.45), ΚΑΟΔ-Αρης (20.00, Σ. Σπορ 2). Αύριο: ΠΑΟ-Δάφνη (19.00), Ηρακλής-Ολυμπιακός (18.00, Σ. Σπορ 1), Πανιώνιος-Περιστέρι (20.00, Σ. Σπορ 2).

– Το ντέρμπι των ισόβαθμων και πρωτοπόρων Χαλκίδας-Πανελληνίου, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής με την οποία συνεχίζεται, σήμερα, το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Το πρόγραμμα: Ιωνικός-Π. Φάληρο, Μίλων-Αίας Ευόσμου, Σπόρτιγκ-Μακεδονικός, ΜΕΝΤ-Λάρισα, Απόλλων-Αλιμος, Ολύμπια-Παπάγου, Χαλκίδα-Πανελλήνιος. Ολοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 17.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή