Εφικτός στόχος το μετάλλιο στην άρση

Εφικτός στόχος το μετάλλιο στην άρση

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 1997, μετά τους Ολυμπιακούς της Ατλάντα, όπου οι Ελληνες αρσιβαρίστες είχαν θριαμβεύσει, η εθνική ομάδα δεν πήρε μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, διότι οι περισσότεροι αθλητές ήταν αγύμναστοι ή τραυματίες. Εφέτος, επίσης μεταολυμπιακή χρονιά, οι «Ατλαντες» μας δεν είναι και σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τότε, αλλά αποφασίστηκε η συμμετοχή μας στους αγώνες, που θα διεξαχθούν στην Αττάλεια από αύριο ώς τις 11 του μηνός.

«Πάμε με λίγες ελπίδες για κατάκτηση μεταλλίων και για ν’ αποκτήσουν εμπειρία οι μικροί. Είναι ταλαντούχοι και πρέπει να τους ρίξουμε στα βαθιά, διότι άλλο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών και άλλο εφήβων», λέει ο αρχιπροπονητής, Χρήστος Ιακώβου, που πιστεύει, ότι, αν ο Τζελίλης (69κ.) σηκώσει περί τα 145-147,5κ. στο αρασέ και 185κ. στο ζετέ και ο εικονιζόμενος Κόκκας (94κ.) 175κ.-215κ., ίσως ανέβουν στο βάθρο των νικητών.

«Είναι καλούτσικα. Αν είχαμε 1-1,5 μήνα ακόμη, θα έφθαναν στο 97% της φόρμας τους. Μετά τους Ολυμπιακούς όλοι είναι πεσμένοι. Γι’ αυτό λέω, ότι μπορεί να πάρουμε κάποιο μετάλλιο. Οι μικροί έχουν μεγάλη όρεξη. Πιστεύω, ότι θα σηκώσουν καλά».

Για τις γυναίκες ελπίζει, οι Τσακίρη (63κ.) και Τάτση (69κ.) να καταταγούν στην εξάδα.

Την ανδρική ομάδα συμπληρώνουν οι K. Παπαδόπουλος, Χριστοφορίδης (85κ.) και Γκαρίπης (105κ.) και τη γυναικεία οι Ιωαννίδη, Φ. Κοχλιαρίδου (75κ.), Ροδίτη, Κασάπη (+75κ.). Ν. Α. Κωνσταντοπουλος

– Δουλεύετε ξανά μαζί με την ίδια ομάδα. Είναι ευκολότερη έτσι η δουλειά;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή