Παναθηναϊκός: Η θλάση του Μακέντα φέρνει Περέα στην 11άδα

Παναθηναϊκός: Η θλάση του Μακέντα φέρνει Περέα στην 11άδα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι εκτιμάται ότι θα επιστρέψει ο Κίκο Μακέντα, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για τον Χουάν Χοσέ Περέα. Η θλάση στον αριστερό προσαγωγό που υπέστη ο Ιταλός επιθετικός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα τον κρατήσει εκτός μάχης για περίπου 20 ημέρες και ο 19χρονος Κολομβιανός προβάλλει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Ο Περέα είναι ό,τι πιο ελπιδοφόρο παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αλλά ο Γιώργος Δώνης ήθελε να τον διαχειριστεί προσεκτικά για να μην τον «κάψει», όπως συμβαίνει συχνά με παίκτες τέτοιας ηλικίας που βγαίνουν ξαφνικά στον «αφρό». Ο τραυματισμός του Μακέντα, όμως, τον υποχρεώνει να δώσει στον Περέα μεγαλύτερες ευθύνες, μιας και έχει κερδίσει σαφές προβάδισμα έναντι του Καμπετσή και του Βέργου, που μπορούν να παίξουν στην ίδια θέση.

Ο Μακέντα θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη και την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Ούτως ή άλλως θα έμενε εκτός για μία αγωνιστική λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών, και επιλέχθηκε ο αγώνας με τον Πανιώνιο για να εκτίσει την ποινή του. Τιμωρημένος λόγω καρτών είναι και ο Ινσούα, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τη Λάρισα, στην 8η αγωνιστική. Εκτός για 20 ημέρες θα μείνει και ο Σέχου, που έπαθε θλάση στο 3-0 της Κ19 με τον Ολυμπιακό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή