«Ροτέισον» από Μαρτίνς εν όψει Λαμίας, Αστέρα, Αρη

«Ροτέισον» από Μαρτίνς εν όψει Λαμίας, Αστέρα, Αρη

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να αφήσει πίσω του το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό καλείται πλέον ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους ακόμα ένα κρίσιμο δεκαήμερο, καθώς το Σάββατο υποδέχονται τη Λαμία, την Τρίτη αντιμετωπίζουν στο Βελιγράδι τον Ερυθρό Αστέρα για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τη μεθεπόμενη Κυριακή παίζουν στη Θεσσαλονίκη με τον Αρη.

Η ισοπαλία την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, στέρησε από τον Ολυμπιακό την ευκαιρία να ξεφύγει για πρώτη φορά φέτος στη βαθμολογία και πλέον κάθε απώλεια στο παιχνίδι του Σαββάτου είναι απαγορευτική, από τη στιγμή που ακολουθεί ακόμα ένα ντέρμπι.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για την αναμέτρηση στο Βελιγράδι. Οι «ερυθρόλευκοι», αν φύγουν έστω και με τον βαθμό της ισοπαλίας, έχουν τον πρώτο λόγο για την 3η θέση στον όμιλο, πολλώ δε μάλλον σε περίπτωση νίκης. Σε αντίθεση με το παιχνίδι κόντρα στους «πράσινους», το Σάββατο ο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο «ροτέισον». Ο Πορτογάλος τεχνικός, πάντως, εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος, καθώς για πρώτη φορά φέτος ο Ολυμπιακός έμεινε σε πολύ χαμηλό αριθμό τελικών προσπαθειών, αφού οι παίκτες του απείλησαν την αντίπαλη εστία μόλις πέντε φορές.

Τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς ο Σισέ εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εξαιτίας της λοίμωξης του αναπνευστικού που τον ταλαιπωρεί. Ο Γιασίν Μεριά για το ματς του Σαββάτου είναι αμφίβολος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή