Νίκη ή… περιπέτειες για ΠΑΟΚ την Κυριακή

Νίκη ή… περιπέτειες για ΠΑΟΚ την Κυριακή

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κομβικό μπορεί να χαρακτηριστεί για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Εχοντας ήδη χάσει τους δύο πρώτους βαθμούς του στο πρωτάθλημα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» οφείλει να φύγει νικητής από το δεύτερο συνεχόμενο φετινό ντέρμπι του, αν θέλει να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Και αυτό γιατί ο Ολυμπιακός, που παίζει Σάββατο, έχει σαφώς πιο εύκολη αποστολή στο «Καραϊσκάκης» με τη Λαμία, ενώ η αντίπαλός του ΑΕΚ, σε περίπτωση που πάρει αυτή το τρίποντο, τον προσπερνά στη βαθμολογία έχοντας παράλληλα «ρεφάρει» για το χαμένο έδαφος στην αρχή.

Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι για τον ΠΑΟΚ άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη δεν υπάρχει. Οπως δεδομένο είναι ότι με την εικόνα που είχε η ομάδα, τόσο στο Περιστέρι πριν από δύο αγωνιστικές όσο και στο ντέρμπι με τον Αρη, δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό. Ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος, με τον Φερέιρα να μην μπορεί να βρει λύση στην ανασταλτική λειτουργία. Ο Πορτογάλος είναι με την πλάτη στον τοίχο, οι πρώτες γκρίνιες ακούστηκαν την περασμένη Κυριακή και, αν δεν αλλάξει άρδην την εικόνα, τότε είναι πολύ πιθανόν να μπει ο ίδιος στο στόχαστρο. 

Ο Φερέιρα δεν υπολογίζει για το ντέρμπι τον τραυματία Πέλκα και τον τιμωρημένο Μάτος, ενώ εκτός προγράμματος έμεινε χθες ο Σφιντέρσκι, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή