Αντίστροφη μέτρηση για Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ

Αντίστροφη μέτρηση για Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σχεδόν 200 μέρες από τη μέρα που μετά ένα στραβοπάτημα στον αγώνα με τον Ατρόμητο έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού και οδηγήθηκε στο χειρουργείο, ο Χοσέ Μαουρίσιο μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και μετρά πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση! Ο Βραζιλιάνος μέσος «πάτησε» με σιγουριά το γήπεδο και έδειξε να έχει ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του, τόσο οργανικά όσο και ψυχολογικά. Ο ίδιος απέφυγε τα μεγάλα λόγια και σχολίασε με μόλις τέσσερις λέξεις την επιστροφή του στις προπονήσεις, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Συνέχεια στη σκληρή δουλειά»…

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση βρίσκεται και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα υψηλής επιβάρυνσης, ανταποκρίθηκε πολύ καλά και είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα: θα ακολουθήσει σήμερα ένα κομμάτι της προπόνησης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του κι αν νιώσει καλά, θα ανεβάσει προοδευτικά τους ρυθμούς ώστε να επισπεύσει τον χρόνο της επιστροφής του. Οι Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο είναι πολύ σημαντικοί άξονες στη μηχανή του ΠΑΟΚ και η ενεργοποίησή τους θα προσφέρει ποιοτικές λύσεις στον Φερέιρα.

• Απολύτως ικανοποιημένος εμφανίστηκε (μιλώντας στον Metropolis FM) ο μάνατζερ του Αμπέλ Φερέιρα, Ούγκο Καχέδα, από την εμπιστοσύνη που έδειξε στον Πορτογάλο προπονητή ο ΠΑΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή