ΑΕΚ: Mε 3-5-2 ο Κωστένογλου, αποφασίζει για την 11άδα

ΑΕΚ: Mε 3-5-2 ο Κωστένογλου, αποφασίζει για την 11άδα

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σχήμα «κλείδωσε», απομένουν τα πρόσωπα. Ο Νίκος Κωστένογλου κατέληξε στον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει την ΑΕΚ στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και πλέον απομένει και η σημερινή προπόνηση για να πάρει την τελική απόφαση σχετικά με τον Ολιβέιρα. Ο Ελληνας τεχνικός θεωρεί ότι το πλέον κατάλληλο σχήμα είναι το 3-5-2, με το οποίο η Ενωση κατάφερε να πάρει τρεις εκτός έδρας νίκες: στην Τουρκία με την Τράμπζονσπορ, στην Τρίπολη με τον Αστέρα και στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Οσον αφορά τα πρόσωπα, αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο ερωτηματικά. Στα χαφ το προβάδισμα να αποτελέσει το «στήριγμα» του Σιμόες το έχει ο Κρίστιτσιτς, ενώ ανοιχτό παραμένει το ποιος παίκτης θα πλαισιώσει τον Λιβάγια στην επίθεση. Ο Ολιβέιρα μπήκε πλέον σε ρυθμό προπόνησης, με το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ να έχει ανάψει το πράσινο φως για τη χρησιμοποίησή του. Ομως ο Κωστένογλου παραμένει επιφυλακτικός, καθώς θεωρεί ότι ο κακός αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ μπορεί να προκαλέσει υποτροπή στον Πορτογάλο επιθετικό.

• Τα έργα που θα γίνουν στο ΟΑΚΑ ξεσπιτώνουν την ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Βόλο. Μια σκέψη είναι να ζητήσουν οι δύο ομάδες αλλαγή έδρας και να γίνει το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Πανθεσσαλικό. Η δεύτερη, να χρησιμοποιηθεί η Ριζούπολη, την οποία η ΑΕΚ έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα, αλλά εδώ το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει εγκατάσταση VAR στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή