Συνέπεια, πειθαρχία ζήτησε ο Ιωαννίδης

Συνέπεια, πειθαρχία ζήτησε ο Ιωαννίδης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μαζί θα κάνουμε νέο ξεκίνημα στην εθνική ομάδα και θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, πριν οριοθετήσουμε τους στόχους μας. Θέλω συνέπεια, πειθαρχία και αυτοπεποίθηση σε ό,τι κάνουμε».

Δεν πρόκειται για πολιτικό λόγο ή για προγραμματικές δηλώσεις (αν και οι φράσεις θα παρέπεμπαν σε μια παρόμοια ομιλία), αλλά θα είναι το περιεχόμενο του καλωσορίσματος που θα κάνει ο νέος προπονητής της εθνικής ανδρών, Γιάννης Ιωαννίδης, στους 18 παίκτες που θα δώσουν «το παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ελληνικής ομάδας, ύστερα από την αποτυχία του Ευρωμπάσκετ της Τουρκίας και πριν από το πρώτο, προκριματικό παιχνίδι για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σουηδίας.

Ποιος θα είναι ο σκοπός των τακτικών συγκεντρώσεων που εγκαινιάζει, ο Ιωαννίδης και οι συνεργάτες του στην εθνική ομάδα; «Θέλουμε να διατηρείται η συχνότερη δυνατή επαφή της εθνικής ομάδας με τους παίκτες που θα καλούνται κάθε φορά, σαν να βρίσκονται στις ομάδες των συλλόγων τους. Λόγω των προκριματικών αγώνων που γίνονται αποσπασματικά, ανά 3-4 μήνες, δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για μεγάλη προετοιμασία και σ’ αυτές τις συναντήσεις θα γίνεται συζήτηση για τη νοοτροπία που θα έχει η εθνική ομάδα στα επόμενα παιχνίδια της», λέει ο διοικητικός υπεύθυνος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Γιώργος Κολοκυθάς, για τις δύο συγκεντρώσεις που θα προηγηθούν της κύριας προετοιμασίας, εν όψει του αγώνα με το Βέλγιο, στις 21 του μηνός, στη Χαλκίδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή