ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«ΟΦΣΑΪΤ» λέει ο σχολιαστής του αγώνα Μαγιόρκα-Παναθηναϊκού. Πριν ακόμα ολοκληρώσει, το επαναλαμβάνει ο ρεπόρτερ του αγωνιστικού χώρου. Ετσι για να ακούγεται κάθε τόσο ώστε να μην παραπονεθούν οι τηλεθεατές.

ΜΗΠΩΣ ο Γιάννης Κυράστας, εκτός από την ερώτηση που έκανε στον ρεπόρτερ του αγωνιστικού χώρου, αν σε μία επίθεση της Μαγιόρκα υπήρξε οφσάιτ, τον ρώτησε και κάτι άλλο; Αν ναι, γιατί δεν το μετέφερε ο ρεπόρτερ για να ενημερωθούν οι τηλεθεατές;

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, Γκούμας, Κόλκα, Σάριτς, Γκαλέτο, Μπόατενγκ. Αυτοί είναι οι αναπληρωματικοί του Παναθηναϊκού. Και ύστερα σου λένε ότι το μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο τον έχει ο Ολυμπιακός.

ΑΚΟΜΑ κι αυτοί οι… αναπληρωματικοί έδειξαν ότι έχουν ευρωπαϊκό αέρα. Γιατί είναι σίγουρο πως αν ο Παναθηναίκός ήθελε βαθμό ή βαθμούς την τρίτη στη Μαγιόρκα θα τους έπαιρνε.

ΚΑΛΑ θα μας τρελάνουν αυτοί στην ΕΠΑΕ. Οι ίδιοι δεν ήταν στο Διοικητικό Συμβούλιο όταν αποφάσιζε για τα έργα βελτίωσης των γηπέδων. Τώρα θυμηθήκανε τον Βίκτωρα Μητρόπουλο.

ΚΑΙ λογικό είναι να αναρωτιούνται όλοι, οι μη γνωρίζοντες. Πώς ο Κόκκαλης από φίλος με τον Βίκτωρα έγινε… εχθρός; Για να δούμε θα βρεθεί πάλι δίπλα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού στην εξέδρα του Ολυμπιακού Σταδίου ο Θωμάς. Γιατί όπως και να το κάνουμε το αίμα νερό δεν γίνεται.

«ΕΓΩ ΔΕΝ υπογράφω συμβόλαια», έλεγε ο Γιάννης Ιωαννίδης. Ομως με την ΕΟΚ υπέγραψε και μάλιστα έως τη λήξη του 2004. Λέτε να φοβάται μην τον διώξει ο Βασιλακόπουλος;

ΑΠΟ αύριο η «Καθημερινή» θα βρίσκεται στο Νέο Φάληρο. Με θέα το «Ειρήνης και Φιλίας» και το «Καραϊσκάκη». Στο πρώτο κρατήθηκε όρθιο το… Ολυμπιακό φρόνημα στα «πέτρινα χρόνια» του ποδοσφαίρου, χάρη στην ομάδα μπάσκετ. Στο δεύτερο γράφτηκε η «χρυσή» ιστορία της ποδοσφαιρικής ομάδας. Σίγουρα θα έχουν… πρόβλημα οι «πράσινοι» συντάκτες της εφημερίδας. Οι «κόκκινοι» θα τους παίζουν εντός έδρας. Γ.Κ.Κ.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ είναι το πειθαρχικό(;) δίκαιο της ΕΣΑΚΕ, το οποίο ο αθλητικός δικαστής εφαρμόζει, κατά παράβαση, της απόφασης του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Φλωρίδη που έχει αποφανθεί για την εφαρμογή του πειθαρχικού δικαίου της ΕΟΚ. Για ό,τι κι αν κάνουν οι ομάδες, οι προπονητές, οι παράγοντες και οι παίκτες στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, τιμωρούνται με πρόστιμο ενός εκατομμυρίου δραχμών και «καθάρισαν». Γ.Β.

Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ της έδρας ή η διεξαγωγή αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, είναι «απαγορευμένα» άρθρα στο πειθαρχικό δίκαιο της ΕΣΑΚΕ. Θα πρέπει, ίσως, να «γκρεμιστεί» κάποιο γήπεδο ή να υπάρχει πυροβολισμός παίκτη εναντίον διαιτητή για να εφαρμοστούν τα έν λόγω άρθρα. Γ.Β.

ΑΛΗΘΕΙΑ, ο αντικαταστάτης του κ. Φλωρίδη, ο κ. Κουράκης έχει ενημερωθεί για την απόφαση της ΕΣΑΚΕ να γράφει στα «παλαιότερα των υποδημάτων» της, την υπουργική απόφαση της 24ης Σεπτεμβρίου; Γ.Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή