Πρώτο ευρωπαϊκό τζάμπολ Προμηθέα

Πρώτο ευρωπαϊκό τζάμπολ Προμηθέα

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Προμηθέα που άλλαξε συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και από το Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA, πέρυσι, μεταπήδησε στο Γιούροκαπ της Eυρωλίγκας, αρχίζει σήμερα (19.30) από το Ισραήλ και πρώτο αντίπαλο, τη Μακάμπι Ρισόν στον Α΄ όμιλο. Η ομάδα της Πάτρας εκμεταλλεύθηκε την άνευ όρων, πλαισίων και κανόνων λειτουργία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όπως τελούν, από τη διαμάχη της αδύναμης παγκόσμιας ομοσπονδίας και της Ευρωλίγκας, αλλάζοντας «στρατόπεδο» με μια απλή αίτηση συμμετοχής στο Γιουροκάπ. Στον όμιλο του Προμηθέα συμμετέχει η περυσινή κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ Βίρτους Μπολόνια, η οποία, επίσης, αποχώρησε από τη διοργάνωση της FIBA και σήμερα θα παίξει στην έδρα της γερμανικής Ουλμ (προπονητής ο Γιάκα Λάκοβιτς), καθώς και οι Μονακό, Ανδόρα.

«Είναι δύσκολο το πρόγραμμα με τα συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και απαιτεί από όλους σωστή διαχείριση και της προπόνησης και της ξεκούρασης» ήταν οι δηλώσεις του τεχνικού του Προμηθέα, Μάκη Γιατρά.

• Τον Τζέιμς Γκιστ για την εξάχρονη προσφορά του θα τιμήσει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, με την ευκαιρία του αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, αύριο, στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Χωρίς απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Βιλερμπάν, μεθαύριο, στη Γαλλία.

• Στο Τσάμπιονς Λιγκ που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα, η Αντβέρπ προκρίθηκε στους ομίλους και θα είναι αντίπαλος της ΑΕΚ. Στη συνάντηση που είχαν χθες ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης αποφασίστηκε να συσταθεί ομάδα εργασίας που θα επισπεύσει τη χρήση του γηπέδου των Ανω Λιοσίων από την «Ενωση», τον ερχόμενο Ιανουάριο, αν και οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή