Το Μπαρτσελόνα – Ιντερ κλέβει την παράσταση

Το Μπαρτσελόνα – Ιντερ κλέβει την παράσταση

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σπουδαίο παιχνίδι της πρωταθλήτριας Ισπανίας Μπαρτσελόνα με την πρωτοπόρο του Καμπιονάτο Ιντερ στο Καμπ Νου δεσπόζει στο αποψινό πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν και τα ματς Λειψία – Λυών και Βαλένθια – Αγιαξ.

Τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Ιντερ προέρχονται από ισοπαλίες στην πρώτη αγωνιστική, αλλά ασφαλώς ο στόχος τους απόψε είναι αρκετά διαφορετικός: Η Μπαρτσελόνα είναι αρκετά ασταθής στο ισπανικό πρωτάθλημα και δεν ήταν καθόλου αποτελεσματική κόντρα στην Ντόρτμουντ πριν από δύο εβδομάδες, αλλά η νίκη απόψε επί των «νερατζούρι» είναι εκ των ων ουκ άνευ, μεταξύ άλλων και για τον υπό αυξημένη πίεση τεχνικό Ερνέστο Βαλβέρδε.

Από την άλλη, η Ιντερ δεν έχει παρά μόνο μία βαριά ήττα να φοβάται απόψε, καθώς ακόμη και ήττα με ένα ή ακόμη και δύο τέρματα διαφορά δεν πρόκειται να βλάψει ιδιαιτέρως το συγκρότημα του Αντόνιο Κόντε. Αλλωστε, την Κυριακή έρχεται το μεγάλο ντέρμπι με τη Γιουβέντους που αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα του Μιλάνου.

Πλήρης θα παραταχθεί η καταλανική ομάδα (πλην του τραυματία Ζόρντι Αλμπα), με τον Λιονέλ Μέσι να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και μόνο ερώτημα να παραμένει η τελική επιλογή μεταξύ των Ζούνιορ Φίρπο και Σεμέδο για τον παίκτη που θα αντιμετωπίσει στην αριστερή πλευρά τον επικίνδυνο Αντόνιο Καντρέβα. Στην άμυνα η Ιντερ ελπίζει να ανασχέσει την επιθετική τριπλέτα των Μέσι, Σουάρες και Γκριεσμάν με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, τους Γοδίν, Ντε Φράι και Σκρίνιαρ. Ολες οι μάχες όμως στο τερέν θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Σε δεύτερο πλάνο περνούν η γερμανογαλλική μάχη της Λειψίας με τη Λυών, με επικρατέστερη την άπειρη αλλά φορμαρισμένη γηπεδούχο ομάδα, και η ισπανοολλανδική αναμέτρηση της Βαλένθια με τον ασταθή προς το παρόν φέτος Αγιαξ. Απρόβλεπτες φαντάζουν οι αναμετρήσεις της Σλάβια Πράγας με την Ντόρτμουντ και της Λιλ με την Τσέλσι.

Οτιδήποτε άλλο εκτός από νίκη για τη Νάπολι στην έδρα της Γκενκ και για την κάτοχο Λίβερπουλ εντός έδρας με τη Ζάλτσμπουργκ θα συνιστά αποτυχία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή