Η επίσκεψη στον Κλόσνερ τούς στέλνει σε απολογία

Η επίσκεψη στον Κλόσνερ τούς στέλνει σε απολογία

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο… εδώλιο στέλνουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Ελβετός διαιτητής του κυριακάτικου ντέρμπι Στέφαν Κλόσνερ. Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και ο Γιάννης Παπαδόπουλος κλήθηκαν σε απολογία από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ 1 για την παρουσία τους στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τα όσα είπαν στον Ελβετό.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κλήθηκε να απολογηθεί την Πέμπτη (3/10) στις 2 το μεσημέρι, βάσει του ΚΑΠ και του άρθρου 12 παράγραφος 5, που αναφέρεται στην παρουσία αξιωματούχων ή οποιουδήποτε άλλου μέλους διοίκησης στα αποδυτήρια διαιτητών και επισύρει τις εξής ποινές: αποκλεισμό 1-6 αγωνιστικών, απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα από 1 ώς 12 μήνες και πρόστιμο από 10 ώς 50.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, η Ενωση στρέφεται στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΛ. Ενα παιχνίδι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς και η αντίπαλος προέρχεται από το διπλό απέναντι στον Αρη. Στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη που θα κρατήσει την ομάδα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και θα της δώσει και ηρεμία, καθώς ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος. Ερώτημα αποτελεί η συμμετοχή των Αντρέ Σιμόες και Νέλσον Ολιβέιρα, που δεν ήταν διαθέσιμοι στο ντέρμπι με τον

ΠΑΟΚ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή