Σε απολογία ο Ολυμπιακός για ρατσιστικό πανό

Σε απολογία ο Ολυμπιακός για ρατσιστικό πανό

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της ρατσιστικής συμπεριφοράς, εξαιτίας ενός πανό που ανήρτησαν οι οπαδοί του στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, θα βρεθεί σήμερα ο Ολυμπιακός, ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA. Οι «ερυθρόλευκοι» εγκαλούνται με βάση το άρθρο 14 του πειθαρχικού κώδικα της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας και απειλούνται με μερικό κλείσιμο των εξεδρών στο αμέσως επόμενο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι, ή ακόμη και με τη διεξαγωγή αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, αν κριθούν υπότροποι.

Στα αγωνιστικά, σε κομβικό εξελίσσεται πλέον το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αρη την προσεχή Κυριακή στο «Βικελίδης». Οι «ερυθρόλευκοι», έπειτα από την ήττα τους την περασμένη Τρίτη από τον Ερυθρό Αστέρα για τη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχουν άλλο περιθώριο για απώλεια «εντός των τειχών», με δεδομένο μάλιστα ότι ήδη μετρούν μία απώλεια στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Η διαχείριση του ρόστερ από τον Πέδρο Μαρτίνς στο Βελιγράδι έδειξε ότι και ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως άλλωστε όλος ο «ερυθρόλευκος» οργανισμός, θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την κατάκτηση του τίτλου. Ακόμα και αν αυτό στοιχίσει στην ευρωπαϊκή πορεία.

Θεωρείται δεδομένο ότι θα επανέλθουν στο αρχικό σχήμα οι Βαλμπουενά, Ομάρ, Ποντένσε και Γκιγιέρμε, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει αλλαγή και στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, έπειτα από λάθη στο «Μαρακανά» του Βελιγραδίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή