Δώνης: Στην εξέδρα όποιος δεν παλεύει στους αγώνες

Δώνης: Στην εξέδρα όποιος δεν παλεύει στους αγώνες

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια θέση στην εξέδρα ή μπροστά στην τηλεόραση περιμένει όσους δεν παλεύουν, είναι το μήνυμα που έστειλε ο Γιώργος Δώνης στους παίκτες του, συνεχίζοντας την πολιτική της «σκληρής γραμμής». Το γιατί το εξήγησε ο ίδιος μιλώντας στη NOVA: «Η νοοτροπία μας ως ομάδα είχε αρνητικό πρόσημο. Μόνο η καθοδήγηση των παικτών δεν βοηθούσε. Επρεπε να λειτουργήσουμε διαφορετικά. Δεν μου αρέσει να φωνάζω, αλλά επειδή όλοι κρινόμαστε, έπρεπε να δείξω πιο σκληρό πρόσωπο. Πέρυσι, ο προπονητής έβγαινε μπροστά για να προστατεύει τους παίκτες ώστε να αποκτήσουν πιο δυνατή προσωπικότητα. Συνέβη το αντίθετο. Δεν αναλάμβαναν τη δική τους ευθύνη. Επρεπε να αλλάξει αυτό, γιατί η περασμένη σεζόν τελικώς μας έκανε κακό. Ορισμένοι δείχνουν ότι δεν παλεύουν και όποιος δεν παλεύει στα ματς, θα τα βλέπει από την εξέδρα ή από την τηλεόραση».

Ο Δώνης τόνισε ότι δεν στοχοποίησε τον Χατζηγιοβάνη με την αναφορά του στην επιθυμία του να φύγει. Αντίθετα, είπε ότι είναι καλός επαγγελματίας, γι’ αυτό και τον έχει ενεργό, για να τον χρησιμοποιήσει όταν κρίνει ότι τον χρειάζεται κι ας είναι λάθος που έχει τραβήξει τόσο πολύ η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του. Πρόσθεσε ότι σήμερα θα αποφασίσει για τον Μακέντα, ο οποίος μπήκε χθες σε χρόνο ρεκόρ στις προπονήσεις μετά τη θλάση, αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει στον αυριανό (17.15) αγώνα με την Ξάνθη στη Ριζούπολη. Λόγω τενοντίτιδας αποκλείστηκε ο Μπεκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή