Ενας μήνας εκτός γηπέδων και πρόστιμο στον Μελισσανίδη

Ενας μήνας εκτός γηπέδων και πρόστιμο στον Μελισσανίδη

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν γλίτωσε την «καμπάνα» ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την είσοδό του στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ 1 τιμώρησε τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για έναν μήνα και με πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Νωρίτερα κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, όπως ειπώθηκε από τους δικηγόρους που τον εκπροσώπησαν, η είσοδος του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια του Ελβετού διαιτητή έγινε ασυναίσθητα, καθώς η διαμαρτυρία –όπως προκύπτει και από το φύλλο αγώνα– ξεκίνησε εκτός των αποδυτηρίων και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ απλώς ακολούθησε τον διαιτητή που έμπαινε στα αποδυτήρια και συνεπώς για την είσοδο δεν προέκυπτε δόλος. Από κει και πέρα στα αγωνιστικά, ο Νίκος Κωστένογλου θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα χρησιμοποιήσει στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ, τους Σιμόες και Ολιβέιρα.

• Στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προχώρησε ο αναπληρωτής αθλητικός εισαγγελέας, εξαιτίας των ανακοινώσεων και των διαρροών έπειτα από το ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής.

• Η ΕΕΑ άναψε το πράσινο φως στην ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να ενισχύσει οικονομικά την ερασιτεχνική, στην κατεύθυνση της αποπεράτωσης του νέου γηπέδου.

• Χωρίς τους οπαδούς της θα είναι η ΑΕΚ στον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΛ, καθώς όπως αναμενόταν, η ΓΓΑ έβαλε φρένο τόσο στην οργανωμένη όσο και στη μεμονωμένη μετακίνηση στη Λάρισα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή