Παρέμειναν στην επικίνδυνη ζώνη Λαμία, Παναιτωλικός

Παρέμειναν στην επικίνδυνη ζώνη Λαμία, Παναιτωλικός

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ισόπαλο χωρίς τέρματα, ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1. Λαμία και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0, όμως αν κάποια από τις δύο ομάδες άξιζε τους τρεις βαθμούς, αυτή ήταν η Λαμία.

Κάτω από καταρρακτώδη βροχή και σε έναν αρκετά βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι, πάλεψαν για την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, έφτασαν αρκετές φορές κοντά στο γκολ, αλλά είτε τα δοκάρια είτε ο εξαιρετικός Γιαννακόπουλος κράτησαν το μηδέν για την ομάδα του Αγρινίου.

Κορυφαίες στιγμές για τη Λαμία ήταν το δοκάρι σε σουτ του Βάντερσον στο 62ο λεπτό, αλλά και η φάση στο 72΄, όταν μετά από σέντρα του Ρόμανιτς ο Καραμάνος έπιασε την κεφαλιά, ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε και ο Τουράμ σε κενό τέρμα δεν μπόρεσε να σκοράρει. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να «κλέψει» τη νίκη στο 88ο λεπτό, όμως το σουτ του Αριγίμπι από το ύψος της περιοχής έφυγε μόλις άουτ. Αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία φέτος της Λαμίας στο γήπεδό της και η πρώτη χωρίς τέρματα, ενώ από την άλλη ο Παναιτωλικός πήρε τον πρώτο του βαθμό.

ΛΑΜΙΑ: Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Nτελ Πίνο Τιρόνε (50΄ Τουράμ), Καραμάνος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Δημούτσος, Σκόνδρας (83΄ Σάλιακας), Βύντρα (65΄ Βασιλόγιαννης), Βάντερσον.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Μοράρ, Σανιά, Ντάλσιο, Ντίας (77΄ Ντουάρτε), Λουσέρο, Μπάλμπι, Ρόμαν (61΄ Αριγίμπι), Σιέστεντ, Ταχάρ, Μαρσιάλ (73΄ Μιμίτο).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή