Νέα αρχή για Μολό και Παναθηναϊκό

Νέα αρχή για Μολό και Παναθηναϊκό

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόθυμος να κάνει μια καινούργια αρχή εμφανίστηκε ο Γιοάν Μολό στη συνάντηση του με τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα, λίγες μέρες μετά το πειθαρχικό παράπτωμά του, που τον έθεσε εκτός ομάδας στον αγώνα με την Ξάνθη και θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του στους «πράσινους». Οταν ο Νίκος Νταμπίζας επέλεξε τον Γάλλο επιθετικό το περασμένο καλοκαίρι, ήξερε από το βιογραφικό του ότι πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή μεν, αλλά με ιδιόρρυθμο χαρακτήρα και πολλές ιδιαιτερότητες. Οποιος προπονητής βρήκε το κουμπί του, πήρε πολλά πράγματα από αυτόν μέσα στο γήπεδο. Οποιος δεν το κατάφερε, τον είδε να ταλαιπωρείται ο ίδιος και να ταλαιπωρεί ολόκληρη την ομάδα με τις ιδιορρυθμίες του, παίρνοντας το ελάχιστο αγωνιστικά.

Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό, ο Δώνης προτίμησε να αντιδράσει με ευθύ τρόπο την πρώτη φορά που ο Μολό ξεπέρασε τα όρια, κι ας έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο με το γκολ που πέτυχε κατά του Ολυμπιακού και την ασίστ στον Ζαχίντ για το νικητήριο γκολ στη Ν. Σμύρνη.

Η σκληρή στάση του προπονητή, ο αποκλεισμός του από το παιχνίδι με την Ξάνθη και το πρόστιμο ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, το οποίο ο Μολό φαίνεται ότι το πήρε αρκετά σοβαρά, γι’ αυτό και χθες εμφανίστηκε πρόθυμος να αλλάξει στάση και να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή. Παραμένει, όμως, ένας ιδιόρρυθμος χαρακτήρας και γι’ αυτό θα χρειαστούν ειδικοί χειρισμοί από την πλευρά των Νταμπίζα – Δώνη για να υπάρξει καλύτερη συνεργασία στο μέλλον. Ο Μολό έχει εξασφαλίσει άδεια ημερών για να πάει στο Παρίσι την ερχόμενη εβδομάδα, λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος που αντιμετωπίζει.

• Θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο έκαναν χθες οι Μακέντα (πόνοι στη μέση), Χατζηθεοδωρίδης (θλάση), Γιόχανσον (ενοχλήσεις στο πόδι), Νούνες (μέση), Μπεκ (τενοντίτιδα) και Κότσαρης (ενοχλήσεις στο μηριαίο οστό). Λόγω κόπωσης, ο Σένκενφελντ κάνει ειδικό πρόγραμμα. Ο Φάουστο ακολούθησε για δεύτερη μέρα μέρος του προγράμματος και μετά έκανε ατομικό. Οι Κουρμπέλης, Διούδης, Μπουζούκης, Καμπετσής και Αποστολάκης απουσίασαν λόγω εθνικής ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή