Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα», δηλώνουν διαρκώς από την αρχή της χρονιάς οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, παρά το γεγονός πως η πορεία της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι εντυπωσιακή. Κάτι που είπε ο Γιάννης Κυράστας και μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής. Μία ήττα που έφερε τόσο νωρίς τους «πράσινους», πέντε βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και τέσσερις από την ΑΕΚ.

«Θα απογοητευόμουν αν οι παίκτες μου δεν πάλευαν. Από τη στιγμή που παλεύουν, θα βρούμε το δρόμο μας», είναι οι καθησυχαστικές δηλώσεις του τεχνικού του Παναθηναϊκού, ο οποίος χθες συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αγγελο Φιλιππίδη και αναζήτησαν τα αίτια της μεταμόρφωσης που παρουσιάζει η ομάδα από τις ευρωπαϊκές στις εντός συνόρων υποχρεώσεις της. Είναι αξιοσημείωτο πως προγραμματίστηκε συνάντηση της διοίκησης με τους αρχηγούς της ομάδας για να συζητήσουν το ίδιο θέμα.

Θα πρέπει να τονιστεί πως η ομάδα του Γιάννη Κυράστα παραμένει χωρίς νίκη στους εκτός έδρας αγώνες που έχει δώσει στην Ελλάδα. Συνολικά, έχει χάσει επτά βαθμούς στις πρώτες πέντε στροφές του πρωταθλήματος. Μάλιστα, τέσσερις βαθμοί χάθηκαν σε γήπεδα όπου λογικά θα έπρεπε να πάρει… τρίποντα, όπως της Νέας Σμύρνης και των Ανω Λιοσίων, με αντίπαλο τον Πανιώνιο και τον Ακράτητο αντίστοιχα…

Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα βαρύ, καθώς εκτός από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, υπάρχουν εξαιρετικά δύσκολοι αγώνες στις επόμενες πέντε αγωνιστικές, με τον Αρη στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας», τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο, τον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο, το ΠΑΟΚ στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας» και το Ιωνικό στη Νεάπολη.

Παράλληλα, στις 21 Νοεμβρίου θα γίνει το πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με την Πόρτο στην Αθήνα (τρεις μέρες πριν από το παιχνίδι με τον Ηρακλή) ενώ ο αγώνας με τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» θα διεξαχθεί τρεις ή τέσσερις μέρες μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Γολγοθάς…

– Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού για τον τραυματισμό του Αγγελου Μπασινά. Η αξονική στην οποία υποβλήθηκε χθες ο παίκτης, έδειξε πως υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική και θα μείνει εκτός αγώνων από 10 έως15 ημέρες.

Στο θέμα της ενίσχυσης αναφέρθηκε, εμμέσως πλην σαφώς και ο Στέλιος Μανωλάς, μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ. «Η ΑΕΚ μπορεί φέτος να παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο από τις άλλες χρονιές, αλλά δεν διαθέτει βάθος, όπως οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή