«Συγγνώμη» ζήτησε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος

«Συγγνώμη» ζήτησε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κι όμως, ήταν… το παιχνίδι της χρονιάς για τον Ολυμπιακό. Το παραδέχθηκε εμμέσως και ο Τάκης Λεμονής. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά για μία (φιλόδοξη και στις εκτός συνόρων διοργανώσεις) ομάδα που προέρχεται από ευρωπαϊκό αποκλεισμό, μία ήττα από το Αιγάλεω θα μπορούσε να φέρει και την… καταστροφή. Τελικώς, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 4-3 σ’ ένα γήπεδο με άθλιο αγωνιστικό χώρο και έμειναν στη θέση οδηγού του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, το γκολ της νίκης προήλθε από πέναλτι ανύπαρκτο, που… κέρδισε ο Γιαννακόπουλος από τον διαιτητή Τρικάλη. Κάτι που προς τιμήν του παραδέχθηκε με χθεσινοβραδινές του δηλώσεις ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού: «Με αφορμή τη φάση του πέναλτι στον αγώνα με το Αιγάλεω, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τη φίλαθλη κοινή γνώμη και τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας. Θέλω να ξέρουν ότι ήταν κάτι που συνέβη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ξέρω ότι ο τρόπος που αντέδρασα δεν είναι στο πλαίσιο του φερ πλέι, το οποίο πρέπει να τηρούμε όλοι ανεξαιρέτως. Αντρίκεια και σωστά ήθελα να βγάλω από μέσα μου αυτό που νιώθω ότι με πνίγει. Πιστεύω ότι δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που έχει κερδίσει τέτοιο πέναλτι, αλλά θεωρώ ότι έχω δείξει όλα αυτά τα χρόνια ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής και ο άνθρωπος Γιαννακόπουλος. Θα ήθελα όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο, να με θυμούνται ως μια ποδοσφαιρική αξία και όχι για τέτοια μεμονωμένα περιστατικά, όπως η φάση του πέναλτι με το Αιγάλεω. Τέτοια πράγματα, πάντως, συμβαίνουν στην καριέρα του κάθε ποδοσφαιριστή πάνω στην ένταση, το πάθος και την αγωνία για τη νίκη».

– Εντονος προβληματισμός επικρατεί στον Ολυμπιακό με τις εμφανίσεις του Μπερμπούντες και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ακόμη και το ενδεχόμενο πώλησής του!

– Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού για τον τραυματισμό του Αγγελου Μπασινά. Η αξονική στην οποία υποβλήθηκε χθες ο παίκτης, έδειξε πως υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική και θα μείνει εκτός αγώνων από 10 έως15 ημέρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή