Στον Ολυμπιακό ο Κωστή, «σειρήνες» για τον Ομάρ

Στον Ολυμπιακό ο Κωστή, «σειρήνες» για τον Ομάρ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίκτης του Ολυμπιακού μπορεί να θεωρείται πλέον ο Ιωάννης Κωστή, καθώς απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για να κλείσει η μεταγραφή. Ο 19χρονος Κύπριος παίκτης, που αγωνίζεται τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικός μέσος, ταξίδεψε χθες στην Ελλάδα συνοδευόμενος από τον ατζέντη του και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Νέα Σαλαμίνα και Ολυμπιακός αναμένεται να υπογράψουν τα μεταξύ τους χαρτιά μέσα στην ημέρα, προκειμένου να υπάρξει στη συνέχεια και η σχετική ανακοίνωση. Για τη μεταγραφή αυτή η Νέα Σαλαμίνα θα πάρει 500.000 ευρώ σε τρεις δόσεις, ενώ θα υπάρξει και ποσοστό μεταπώλησης, καθώς και ρήτρα που προβλέπει πως αν ο ποδοσφαιριστής δοθεί δανεικός ή πωληθεί σε άλλη ομάδα της Κύπρου, τότε εκτός από το 15% η Νέα Σαλαμίνα θα πάρει άλλες 50.000 ευρώ.

Ο Κωστή θα παραμείνει ως δανεικός στην κυπριακή ομάδα μέχρι το καλοκαίρι. Μάλιστα, ο νεαρός παίκτης, θα βρεθεί σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, προκειμένου να ξεναγηθεί σε αυτές και να μιλήσει με τον Πέδρο Μαρτίνς, όπως ανέφερε στα κυπριακά μέσα ο μάνατζέρ του. Στην Αγγλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, να ενδιαφέρονται για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Daily Mail, πέντε σύλλογοι (Λέστερ, Αστον Βίλα, Μπόρνμουθ, Γουότφορντ και Μπέρνλι), έχουν βάλει στο «στόχαστρο» τον Νορβηγό αμυντικό, ο οποίος από τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει σε όποιο σύλλογο επιθυμεί, καθώς το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή