Νέα ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό, ξανά τραυματίας ο Μπεκ

Νέα ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό, ξανά τραυματίας ο Μπεκ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα βήμα πιο κοντά στην έξοδο του τούνελ θα βρεθεί ο Παναθηναϊκός με την κάλυψη της νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου (ΑΜΚ) έως του ποσού των 5 εκατ. ευρώ που αποφάσισε να προκηρύξει το Δ.Σ. της ΠΑΕ, καλώντας τους μετόχους σε έκτακτη Γ.Σ. στις 4 Νοεμβρίου.

Με τη σφιχτή οικονομική πολιτική των τελευταίων χρόνων και τις αλλεπάλληλες ΑΜΚ από πέρυσι το καλοκαίρι, το χρέος έχει μειωθεί δραστικά και εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος της περιόδου θα περιοριστεί κάτω από τα 10 εκατ. ευρώ. Η προηγούμενη ΑΜΚ απέφερε περίπου 2,9 εκατ. ευρώ και υπολογίζεται ότι εάν καλυφθεί και η επόμενη με ένα αντίστοιχο ποσό από τον Γιάννη Αλαφούζο, η ΠΑΕ θα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της και δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα αδειοδότησης.

Ηδη, από την προηγούμενη εβδομάδα, έχουν εξοφληθεί οι υπάλληλοι της ΠΑΕ και του προπονητικού κέντρου, όπως και το σύνολο των ποδοσφαιριστών για την περασμένη περίοδο.

• Τέταρτος τραυματισμός σε διάστημα δύο μηνών για τον «γυάλινο» Ούφε Μπεκ, ο οποίος αποχώρησε με διάστρεμμα από την προπόνηση. Πρόβλημα με τη μέση του αντιμετωπίζει και ο Μακέντα που κάνει μεγάλη προσπάθεια για να παίξει στο Περιστέρι. Η μαγνητική που έκανε είναι «καθαρή» και του δίνει ελπίδες, αλλά όλα θα κριθούν στις επόμενες προπονήσεις. Ο Χατζηθεοδωρίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και λογικά θα είναι έτοιμος έως την Κυριακή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή