Επιμένει… γαλλικά με Ταρντί ο Αρης

Επιμένει… γαλλικά με Ταρντί ο Αρης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο βοηθός ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του. Ο Ρισάρ Ταρντί, κληρονομιά του Ανρί Μισέλ στον Αρη, θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο προπονητής των «κίτρινων», ο οποίος θα προσπαθήσει να υλοποιήσει τους στόχους που τέθηκαν από την αρχή της περιόδου.

Ο Γιάννης Ζαχουδάνης αποφάσισε τη λύση Ταρντί, με το σκεπτικό ότι ο Γάλλος γνώριζε την ομάδα από πρώτο χέρι. «Κάναμε την καλύτερη επιλογή. Είμαι βέβαιος ότι έχει την πείρα και το ταλέντο να οδηγήσει τον Αρη εκεί που ονειρευόμαστε», δήλωσε αμέσως μετά τη συμφωνία ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

«Δέκα μέρες μετά τη φυγή του Ανρί Μισέλ, έμεινα στην ομάδα και φρόντισα να κρατηθούμε στο ίδιο καλό επίπεδο δουλειάς, με το σκεπτικό να αφήσουμε μακριά από την ομάδα τα εξωαγωνιστικά προβλήματα. Σήμερα βρέθηκε η χρυσή τομή με τη διοίκηση. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και τους ίδιους στόχους που τέθηκαν από την αρχή με τον Ανρί Μισέλ, με τον οποίο διατηρώ καλές σχέσεις. Πήρα τις εγγυήσεις που ήθελα από τη διοίκηση. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι ο τρόπος μετάδοσης των απόψεων και σκέψεων στην προπόνηση», υποστήριξε από την πλευρά του ο 51χρονος Γάλλος.

Ο Γιάννης Ζαχουδάνης αναφέρθηκε και στο θέμα του Μισέλ τονίζοντας πως είναι αποφασισμένοι να διασφαλίσουν τα συμφέροντα του Αρη με κάθε τρόπο. «Εχουμε ήδη ξεκινήσει τις σχετικές νομικές διαδικασίες και είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε», κατέληξε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή