Επιχείρηση «σκούπα» από Κόκκαλη

Επιχείρηση «σκούπα» από Κόκκαλη

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόωρος αποκλεισμός από την Ευρώπη, ανάγκασε τους κ. Σωκράτη Κόκκαλη και Τάκη Λεμονή να ξεκινήσουν από τώρα τον προγραμματισμό της ομάδας για την περίοδο… 2002-03! Στη χθεσινή τους συνάντηση τα είπαν όλα: μεταγραφές, απομακρύνσεις και άλλα. Αν και δεν διέρρευσαν ονόματα και… διευθύνσεις, πληροφορίες αναφέρουν πως υπ’ ατμόν βρίσκονται οι Ζιοβάνι, Ζέτερμπεργκ, Αλβες, Μπερμούντες και Γεωργίου, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα της πώλησης του Τζόρτζεβιτς (τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι) στη Λάτσιο. Ηδη, στον Πειραιά, έχουν μία λίστα παικτών που προσφέρονται ως αντάλλαγμα από τους Ιταλούς. Ανάμεσα σε άλλα, ο Τάκης Λεμονής ζήτησε και τερματοφύλακα. Υποψήφιοι φέρονται οι Μπούτσεκ (Ξάνθης) και Ντρόμπνι (Πανιωνίου), δίχως να πρέπει να αποκλειστούν άλλα ονόματα.

Είναι δεδομένο πως στην παρούσα φάση ο Τάκης Λεμονής έχει τη στήριξη του κ. Κόκκαλη. Οχι, όμως, και ορισμένοι συνεργάτες του, οι οποίοι δεν αποκλείεται να απομακρυνθούν και να προωθηθούν κάποιοι εκ των Καραπιάλη, Καραταΐδη ή Μίχου. Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα. Να σημειωθεί ότι δρομολογούνται αλλαγές και στα γραφεία της ΠΑΕ, με τον υπεύθυνο των συνδέσμων και των εισιτηρίων, Γιάννη Μόραλη να αναβαθμίζεται σημαντικά.

Στο μεταξύ, την επανάληψη του αγώνα με το Αιγάλεω σε… κανονικό ποδοσφαιρικό γήπεδο ζήτησε ο Ολυμπιακός, με έγγραφο που απέστειλε χθες στην ΕΠΑΕ. Με αφορμή το πέναλτι που διαμόρφωσε το υπέρ του σκορ με 4-3, υπογραμμίζει πως δεν έχουν πρόβλημα να ξαναγίνει ο αγώνας, αν και κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τον ΚΑΠ. Αρα, η πρόταση του Ολυμπιακού θα πέσει στο… κενό. Αλλωστε, κάτι ανάλογο είχε συμβεί πέρυσι σε σχετικό αίτημα του Παναθηναϊκού.

– Σε έναν δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον αγώνα, καθώς έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τον Αγιο Νικόλαο στο ΟΑΚΑ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών (ο πρωταθλητής θα εκτίσει έτσι την ποινή που του επιβλήθηκε για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ). Θ’ απουσιάσουν, ωστόσο, ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές, οι Πατσατζόγλου (είναι στην εθνική Ελπίδων), Καρεμπέ (έχει υποχρεώσεις με την εθνική Γαλλίας) και οι τραυματίες Αμανατίδης, Χούτος, Ζιοβάνι, Τζόρτζεβιτς, Ζε Ελίας, Ελευθερόπουλος, Βενετίδης, όπως και οι Οφορίκουε, Γιαννακόπουλος οι οποίοι αποκλείστηκαν από την αποστολή, όπου συμπεριελήφθησαν μόλις δεκαέξι παίκτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή