Ευρωπαϊκό τεστ πριν από το μεγάλο ντέρμπι

Ευρωπαϊκό τεστ πριν από το μεγάλο ντέρμπι

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η σκέψη των παικτών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού να… προτρέχει για το κυριακάτικο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των δύο αθηναϊκών ομάδων προηγούνται χρονικά και είναι περισσότερο… επείγουσες, αν θέλουν αμφότεροι να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις των ομίλων τους.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Σλοβενία, όπου σήμερα (19.15) θα αντιμετωπίσει την Κρκα, η οποία έχει πετύχει μόλις μία νίκη στις 4 πρώτες αγωνιστικές της Ευρωλίγκα, αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επισημαίνει ότι οι Σλοβένοι είναι αξιόμαχοι και έχουν έφεση στα υψηλά σκόρ. «Οπως συμβαίνει στα περισσότερα εκτός έδρας παινχίδια, η άμυνα είναι το κλειδί της νίκης. Πρέπει να παίξουμε σοβαρά και να ξεπεράσουμε κάθε αστάθμητο παράγοντα του αγώνα. Η ΑΕΚ δεν βρίσκεται ακόμα στη σκέψη μας, γιατί πρόκειται για διαφορετικό παιχνίδι και τακτική».

Η αποστολή της ΑΕΚ δεν χρειάστηκε να μετακινηθεί, αφού υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Οστάνδη (19.00), από την οποία υπάρχει βαθμολογική διαφορά 6 θέσεων, καθώς οι Βέλγοι δεν έχουν πετύχει νίκη. Ουσιαστικά, η «Ενωση» θα έχει ευκολότερο έργο από τον μελλοντικό αντίπαλό της, Παναθηναϊκό, όπως τόνισε και ο Ντράγκαν Σάκοτα: «Θα παίξουμε με σοβαρότητα και θα δοκιμάσουμε σχήματα, εν όψει του Παναθηναϊκού. Θα κρατήσουμε μερικές εκπλήξεις για το ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι χειρότερος από πέρυσι. Περιφερειακά είναι καλύτερος, ενώ ο Παπαδόπουλος έχει ταλέντο και χρειάζεται προσαρμογή».

ΓΥΝΑΙΚΕΣ 58κ: Αρασέ: Γκόντφριντ (Πολ.) 95κ., Λίου Πιγκ (Κίνα) 95κ., Κλεϊνόφσκα (Πολ.) 92.5κ. Ζετέ: Γκόντφριντ (Πολ.) 122.5κ. Λίου Πιγκ (Κίνα) 117.5κ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή