Ανησυχία στον ΠΑΟΚ για τον Ελ Καντουρί

Ανησυχία στον ΠΑΟΚ για τον Ελ Καντουρί

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα, που επιστρέφει στην Ελλάδα, θα διαπιστωθεί από τους γιατρούς του ΠΑΟΚ το μέγεθος του τραυματισμού του Ομάρ Ελ Καντουρί στον δεξιό προσαγωγό, στην αναμέτρηση της εθνικής ομάδας του Μαρόκου με τη Λιβύη. Οσον αφορά τον Φερνάντο Βαρέλα, βρίσκεται σε πρόγραμμα αποκατάστασης μετά την επέμβασή του στο γόνατο. Η τρίτη περίπτωση τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Αμπέλ Φερέιρα είναι του Πόντους Βέρνμπλουμ, που συνέχισε ατομικό πρόγραμμα.

Στη χθεσινή προπόνηση, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τη Λαμία στην Τούμπα, συμμετείχαν οι Εσίτι, Ινγκασον και Μιχάι, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, ενώ στη σημερινή απογευματινή προπόνηση θα ενσωματωθούν οι Γιαννούλης, Λημνιός και Πασχαλάκης, που προχθές αγωνίστηκαν στη βασική ενδεκάδα της Εθνικής, στη νίκη επί της Βοσνίας στο ΟΑΚΑ με 2-1.

Από σήμερα θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ – Λαμία για την έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1, τα οποία θα τιμώνται από 10 έως 80 ευρώ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το PAOK TV.

• Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Κ. Σταφυλίδης, που αγωνίστηκε προχθές με τη φανέλα της Εθνικής, μιλώντας για την πρώην ομάδα του τόνισε: «Στον ΠΑΟΚ φέτος ήρθε ένας καινούργιος προπονητής, ο οποίος χρειάζεται χρόνο και υπομονή. Από εκεί και πέρα, ο κορμός του ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος, οι παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους και πιστεύω πως θα πάει και φέτος καλά».

• Χθες εγκρίθηκε από την ΕΠΟ η σύμβαση που κατέθεσε η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή