Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Ποντένσε με Ολυμπιακό

Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Ποντένσε με Ολυμπιακό

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι από τους παίκτες που έχουν κλέψει και φέτος την παράσταση. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που ο Ολυμπιακός δεν δίστασε να βγάλει από τα ταμεία του πριν από λίγους μήνες 7 εκατ. ευρώ για να έρθει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Σπόρτινγκ. Χθες, οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν ακόμα ένα βήμα όσον αφορά τη… σχέση τους με τον Ντανιέλ Ποντένσε, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν να πορευθούν μαζί μέχρι το 2023, επεκτείνοντας τη συνεργασία τους για έναν ακόμα χρόνο. Ολα αυτά, μάλιστα, τη στιγμή που το ενδιαφέρον ομάδων από ξένα πρωταθλήματα παραμένει υπαρκτό, καθώς νέα δημοσιεύματα έβαζαν τον 23χρονο Πορτογάλο στο στόχαστρο της Σεβίλλης.

«Σκοπεύω να μείνω εδώ για πολύ καιρό ακόμη. Η ανανέωση είναι ένας τρόπος να δείξω την ευγνωμοσύνη μου. Θέλω να συνεισφέρω στον σύλλογο προκειμένου να συνεχίσει να γράφει ιστορία και να κερδίζει τίτλους. Θέλω να αφήσω το σημάδι μου», τόνισε ο παίκτης. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο τον ΟΦΗ, θέλοντας να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα τον κρατήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα να του δώσουν ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τον Μαρτίνς να ετοιμάζει ορισμένες αλλαγές, στην 11άδα. Ο Ομάρ που είχε υποχρεώσεις με τη Νορβηγία θα πάρει ανάσες, με τον Τοροσίδη να είναι το φαβορί. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Παπαδόπουλος και Σεμέδο, αριστερά ο Κούτρης, ενώ στον άξονα Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης με τον Βαλμπουενά μπροστά τους. Ο Σουντανί θα είναι στο ένα άκρο, ο Ποντένσε ή ο Λοβέρα στο άλλο και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή