Φρεσκάρει τον Φορντ ο Ζούρος

Φρεσκάρει τον Φορντ ο Ζούρος

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα του ενός και δεν θέλω να έχει αυτό το στυλ. Μπορεί ο Φορντ να έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και γι’ αυτόν τον λόγο να τον αποκτήσαμε, αλλά πρώτιστα μ’ ενδιαφέρει η ομαδικότητα».

Το χάρισμα του Αλφόνσο Φορντ στην παραγωγικότητα πόντων είναι αναμφισβήτητο και αδιαπραγμάτευτο για τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος και στην τρέχουσα περίοδο, αλλά ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ηλίας Ζούρος θέλει να αποφύγει τη… μοναδικότητα του Αμερικανού σκόρερ, γνωρίζοντας ότι στα δύσκολα παιχνίδια της χρονιάς, θα χρειαστεί τη συγκομιδή κι άλλων παικτών. Ευκαιρία για να αποδειχτεί του «λόγου το ασφαλές», θα έχει ο Ζούρος και οι παίκτες του, στο αποψινό παιχνίδι με την αδύναμη Σαρλερουά, στη Γλυφάδα, για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

«Ακούγεται στερεότυπο, αλλά θα επαναλάβω ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Η Σαρλερουά δείχνει να είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, αλλά στους προηγούμενους αγώνες της, πάλεψε πολύ δυνατά», είπε ο «ερυθρόλευκος» προπονητής που παραδέχτηκε, χωρίς υπεκφυγές, ότι δεν δίνει καλό βαθμό ετοιμότητας στην ομάδα του για τη συγκεκριμένη, χρονική περίοδο: «Εχουμε νεκρά διαστήματα στην απόδοσή μας και μη καλές συνεργασίες, αλλά θα κριθούμε στο τέλος».

ΓΥΝΑΙΚΕΣ 58κ: Αρασέ: Γκόντφριντ (Πολ.) 95κ., Λίου Πιγκ (Κίνα) 95κ., Κλεϊνόφσκα (Πολ.) 92.5κ. Ζετέ: Γκόντφριντ (Πολ.) 122.5κ. Λίου Πιγκ (Κίνα) 117.5κ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή