Ολυμπιακός: Το λάθος του Βελιγραδίου και η απάντηση…

Ολυμπιακός: Το λάθος του Βελιγραδίου και η απάντηση…

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Ολυμπιακό το τέλος του αγώνα με την Μπάγερν. Ακόμα μια πολύ καλή εντός έδρας εμφάνιση απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, δεν πρόσφερε τίποτα άλλο στους «ερυθρόλευκους», πέρα από την ηθική ικανοποίηση ότι κοίταξαν στα μάτια τους Βαυαρούς.

Ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου του με έναν βαθμό και συνεχίζει να «πληρώνει» τις επιλογές και τον τρόπο που επέλεξε να διαχειριστεί, όχι μόνο ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά όλος ο «ερυθρόλευκος» οργανισμός την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνη που ακολουθούσε με τον Αρη για το πρωτάθλημα.

Τώρα ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να «κυνηγά» τους Σέρβους στη «μάχη» για την 3η θέση, ελπίζοντας ότι μέχρι την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής στο Φάληρο, η διαφορά στη βαθμολογία δεν θα έχει ξεπεράσει τους τρεις βαθμούς. Εχοντας να αντιμετωπίσουν τους ίδιους αντιπάλους, ο Ολυμπιακός μειονεκτεί στο γεγονός ότι ταξιδεύει σε Μόναχο και Λονδίνο, σε αντίθεση με τον Αστέρα που περιμένει αρχικά την Τότεναμ και στη συνέχεια την Μπάγερν στο δικό του γήπεδο.

Ομως μέχρι να φτάσει εκεί, ο Ολυμπιακός καλείται να στραφεί και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς ακολουθεί την Κυριακή το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Φάληρο. Οπως όταν μετά τον αγώνα με την Τότεναμ, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπιζαν τον Παναθηναϊκό όπου τελικά άφησαν δύο βαθμούς στο ΟΑΚΑ, τώρα έχουν μπροστά τους ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος. Οχι μόνο για το τρίποντο, αλλά και ως «απάντηση» –όπως λένε στην πλατεία Αλεξάνδρας– στα συνθήματα που τραγουδούσαν ο Βράνιες, ο Λιβάγια και άλλοι παίκτες της ΑΕΚ στο πάρτι του Βόσνιου.

Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής ξεκινά ουσιαστικά από σήμερα, καθώς χθες όσοι παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στην Μπάγερν ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οσον αφορά τα πλάνα του Μαρτίνς, όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν δύο με τρεις αλλαγές σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν την Τρίτη.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή