Παναθηναϊκός: Ατυχος ξανά ο Κότσαρης, έσπασε τον καρπό του

Παναθηναϊκός: Ατυχος ξανά ο Κότσαρης, έσπασε τον καρπό του

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μοιραίο στάθηκε για τον Κωνσταντίνο Κότσαρη το τελευταίο σουτ στην προπόνηση της Τετάρτης. Στην προσπάθειά του να το αποκρούσει, ο 23χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού δεν έβαλε σωστά το χέρι του, με συνέπεια η μπάλα να γυρίσει  τον καρπό του και να του προκαλέσει κάταγμα στο σκαφοειδές. Ο Κότσαρης θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες κι αυτό είναι ένα πρόβλημα για τον Γιώργο Δώνη, καθώς πίσω από τον Διούδη θα υπάρχουν μέχρι τα πρώτα παιχνίδια του β΄ γύρου μόνο οι νεαροί Χριστογεώργος και Ξενόπουλος. Είναι μεν ταλαντούχοι αλλά με μηδενική εμπειρία σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ.

Το όνομα του Κότσαρη είναι το μόνο στο ιατρικό δελτίο, αλλά δεν θα είναι και ο μόνος που δεν υπολογίζεται για τον κυριακάτικο (15.00) αγώνα με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει χωρίς τους δύο βασικούς του πλάγιους αμυντικούς, καθώς οι Ινσούα και Γιόχανσον δηλώθηκαν να εκτίσουν σ’ αυτό το παιχνίδι την ποινή τους (μία αγωνιστική) λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων. Ακολουθούν τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, οπότε κρίθηκε σκόπιμο να είναι διαθέσιμοι σ’ αυτά και να μείνουν εκτός με την ΑΕΛ.

• Λίστα με 5-6 υποψήφιους υπάρχει για τη θέση του επικεφαλής των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού. Η αξιολόγηση αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα ώστε να καλυφθεί η θέση που έμεινε κενή μετά την παραίτηση του Τάκη Φύσσα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή