«Δώρισε» πρόκριση στο Αιγάλεω η ΑΕΚ

«Δώρισε» πρόκριση στο Αιγάλεω η ΑΕΚ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και σε όλες τις λακκούβες του γηπέδου του Κορυδαλλού να έπεφτε η ΑΕΚ, γλίστρημα σαν κι αυτό που έπαθε στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου δεν πρόκειται να πάθαινε! Ενώ στο πρώτο ημίχρονο οι «ρεζέρβες» της ομάδας του (απόντος) Φερνάντο Σάντος έκαναν περίπατο και ήταν μπροστά στο σκορ 2-0 με γκολ του Τριχιά στο 8′ και του Κόλα στο 33′, μόλις οι παίκτες του Αιγάλεω συνειδητοποίησαν ότι με αυτό το αποτέλεσμα πήγαιναν σε μπαράζ με τον Πανσερραϊκό που νικούσε στη Ναύπακτο, παρακάλεσαν, φαίνεται, την καλή νεράιδα να τους μεταμορφώσει κι αυτή τους έκανε το χατήρι… Στο ξεκίνημα του β’ μέρους, οι παίκτες της ΑΕΚ σφύριζαν αδιάφορα και οι γηπεδούχοι πρόλαβαν να πετύχουν τρία γκολ μέσα σε πέντε λεπτά, δύο με τον Μακρή (55′, 59′) και ένα με τον Νικολόπουλο στο 58′. Ετσι, το 0-2 έγινε ξαφνικά 3-2 και για να είναι όλοι ευχαριστημένοι, απλώς ο Μαλαδένης ισοφάρισε σε 3-3 στο 77′. «Θέλαμε να τελειώσουμε χωρίς ήττα τη φάση των ομίλων. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ. Μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ μετά το 0-2, αλλά βρεθήκαμε να χάνουμε 3-2. Είναι θετικό που αντιδράσαμε και επιστρέψαμε στον αγώνα», δήλωσε ο Γιάσμικο Βέλιτς, που αντικατέστησε τον Σάντος στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος ήταν στη Βουλγαρία για να δει τη Λίτεξ Λόβετς.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Γ. Συμεωνίδης, Παπουτσής, Παναγιωτόπουλος, Χαρίτος, Πήλιουρας, Σκοπελίτης (56′ Φωτάκης), Κίτσας, Συμεωνίδης (88′ Καλαγκάνης), Σουρλής, Μανουσάκης (46′ Νικολόπουλος), Μακρής.

ΑΕΚ: Λυμπερόπουλος, Γεωργέας, Αναστασάκος, Κωστένογλου, Καψής, Καραμέρης, Πάσιος, Κόλα, Μαλαδένης, Κωστής, Τριχιάς.

– Μετά το βαθμό που πήρε το Αιγάλεω από την ΑΕΚ, η νίκη του Πανσερραϊκού με 3-0 μέσα στη Ναύπακτο έμεινε χωρίς αντίκρισμα. Και τα τρία γκολ τα πέτυχε ο Παναγιωτίδης (35′, 37′ και 63′).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή