Αγγελος… τιμωρός

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πικρό καφέ, αντί για γλυκά, κέρασε ο Αγγελος Αναστασιάδης, την ημέρα της ονομαστικής του εορτής, τους Αντώνη Σαπουντζή και Γιώργο Ξενίδη, αφού είδαν και αυτοί (μετά τον Γιώργο Αλεξόπουλο) την πόρτα της εξόδου. Ο Αναστασιάδης τους έκανε γνωστή την απόφαση ότι δεν τους υπολογίζει, λίγο πριν βγει με τους παίκτες στο γήπεδο για την προπόνηση. Ακολούθησαν συγκινητικές στιγμές.

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας Γιώργος Ξενίδης δεν άντεξε και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Πώς είναι δυνατό να διαγράφουν τόσο εύκολα κάποιοι μια ιστορία δέκα χρόνων», έλεγε με παράπονο. Για τον Γκοΐκοβιτς δεν υπήρξε, τελικά, θέμα περιθωριοποίησής του, αφού, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έθεσε βέτο να μείνει ο Ευάγγελος Μυτιληναίος.

– Με πέναλτι στις καθυστερήσεις, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 τη Χαλκηδόνα, στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή