Δεν ανησυχεί ο Κυράστας για την ομάδα

Δεν ανησυχεί ο Κυράστας για την ομάδα

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ψύχραιμη αντίδραση του Γιάννη Κυράστα μετά τη νέα αποτυχία του Παναθηναϊκού να πάρει τη νίκη σ’ ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι εγχώριας διοργάνωσης θυμίζει την ίδια αντίδρασή του δύο μήνες πιο πριν, όταν πολλοί είχαν βιαστεί να χαρακτηρίσουν ανέτοιμη την ομάδα του για το Τσάμπιονς Λιγκ μετά τις ισοπαλίες που είχε φέρει με τον Πατραϊκό και την Καλαμαριά για το Κύπελλο. Βεβαίως προβληματίστηκε από την επιθετική δυστοκία, αλλά δεν έδειξε ανήσυχος. Φανερά πιστεύει ότι οι παίκτες του θα «λυθούν» την ώρα που πρέπει γιατί -κατά τον ίδιο- έχουν δουλέψει καλά και είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις.

Το να πει κανείς ότι ο Παναθηναϊκός έχει χρόνο να προετοιμαστεί για την «καυτή» συνέχεια σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ μοιάζει με… αστείο, καθώς εκτός προπονήσεων βρίσκονται 17 παίκτες! Πέρα από τους διεθνείς Σεϊταρίδη, Κυργιάκο, Κοτσόλη, Χένρικσεν, Μικαέλσεν, Βλάοβιτς, Σάριτς, Νικοπολίδη, Βόκολο, Φύσσα, Καραγκούνη, Λυμπερόπουλο, Ολιζαντέμπε, Κωνσταντίνου και Σόουζα (δεν έγινε δεκτό το αίτημά του να μην παίξει στο φιλικό με την Αγκόλα), απουσιάζουν επίσης ο τραυματίας Μπασινάς και ο Μπόατεγκ, που έφυγε για την Γκάνα γιατί είναι άρρωστη η μητέρα του. Είναι ευνόητα, λοιπόν, τα προβλήματα του Κυράστα σ’ ένα μήνα όπου υπάρχουν τα παιχνίδια με Αρη, Ηρακλή, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Πόρτο και Ρεάλ…

– Ανάρπαστα έγιναν τα εισιτήρια των 15.000 δρχ. για τον αγώνα με την Πόρτο. Απομένουν των 20.000 και των 25.000 δρχ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή