Εκαναν… Τούρκο τον Ομπράντοβιτς

Εκαναν… Τούρκο τον Ομπράντοβιτς

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι φωνές του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν ακούστηκαν έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά οι παρατηρήσεις του Γιουγκοσλάβου προπονητή προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ύστερα από τη δεύτερη ήττα στην Ευρωλίγκα, ήταν δριμύτατες και ουσιαστικά εξελήφθησαν από τους «πράσινους» ως η τελευταία προειδοποίηση, εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ.

«Δεν παίζουμε σοβαρά και συγκεντρωμένα. Εχουμε δουλέψει πολύ καλά στην προετοιμασία μας όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν κάνουμε ό,τι λέμε.

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι οριακό σημείο για την περαιτέρω πορεία μας…», ήταν τα λόγια του Ομπράντοβιτς, ο οποίος δεν αναφέρθηκε στην απόδοση συγκεκριμένων παικτών, αλλά στο «μικροσκόπιο» της κριτικής του βρίσκεται ο Ιμπραήμ Κουτλουάι.

Κι αν στον Παναθηναϊκό οι τρεις ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη προκαλούν ανησυχία και προβληματισμό, στην ΑΕΚ το σερί των 9 νικών διατηρεί στο κατακόρυφο την ευφορία των παικτών και του Ντράγκαν Σάκοτα, ενώ αναμένεται η μέγιστη προσέλευση των οπαδών της «Ενωσης» στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

– Ο Αντουάν Καρ δεν ήρθε χθες στην Αθήνα για τον Ιωνικό Ν.Φ., όπως είχε προγραμματιστεί και οι νεοφώτιστοι της Α1, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο να περιμένουν τον 40χρονο βετεράνο του ΝΒΑ, υπέγραψαν 10ήμερο συμβόλαιο με τον Κροάτη Χρβγιέ Χένιακ (23 χρ., 2.15) που ήταν μέλος της εθνικής ομάδας του στο Ευρωμπάσκετ του ’99. Γ. Βαλ.

Ο 18χρονος Κώστας Παπαδόπουλος σήκωσε τα ίδια με τον συναθλητή του στο αρασέ, 190 στο ζετέ (σύνολο 345 κιλά και κατετάγη 12ος στο σύνολο και στο ζετέ και 15ος στο αρασέ). Ο τελευταίος, μετά τον αγώνα ήταν εμφανώς στεναχωρημένος, ίσως και από την… κατσάδα του Χρήστου Ιακώβου, που γνωρίζει ότι ο αθλητής του έχει περισσότερες δυνατότητες. Ο Γεωργιανός Γκεόργκι Ασανίτζε αναδείχθηκε για πρώτη φορά Παγκόσμιος πρωταθλητής στο σύνολο με 390κ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή