Ευρωλίγκα: Τεστ… αντοχής για τον Ολυμπιακό

Ευρωλίγκα: Τεστ… αντοχής για τον Ολυμπιακό

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε την προσδοκία της βελτίωσης και των νικηφόρων αποτελεσμάτων που θα διεκδικήσει στο άμεσο μέλλον, ο Ολυμπιακός ενέταξε στην ομάδα του τους Αμερικανούς παίκτες Τέιλορ Ρότσεστι και Γουίλι Ριντ και ουσιαστικά ετοιμάζεται να κάνει νέα αρχή στην Ευρωλίγκα, μετά τη σημερινή εκτός έδρας δοκιμασία του κόντρα στην ΤΣΣΚΑ (19.00). Δεδομένου ότι έχει γνωρίσει τρεις ήττες από τη Βιλερμπάν, την Μπασκόνια (εκτός έδρας) και τη Ζενίτ (εντός έδρας) και βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογίας, ο αγώνας με την αήττητη ΤΣΣΚΑ και περυσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν προσφέρεται για… υπεραισιόδοξες προβλέψεις. Ο Ολυμπιακός θέλει να «περάσει» όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ και, εφόσον ηττηθεί, να αποφύγει τη συντριβή.

«Δεν είναι μυστικό ότι δυσκολευόμαστε, διανύουμε μια σκληρή περίοδο, όμως στο μυαλό μας θα βρίσκεται η νίκη και όχι απλά το να συμμετάσχουμε σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Σε αυτή τη φάση της σεζόν πρέπει να προσέξουμε περισσότερο τι κάνουμε εμείς, πρέπει να παίξουμε ένα καλό ματς, να είμαστε συμπαγείς», δήλωσε ο Κεστούτις Κεμζούρα, που σταθεροποιήθηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού και θα έχει στη διάθεσή του τους Ρότσεστι και Ριντ για τον αγώνα με τη Μακάμπι, μεθαύριο στο ΣΕΦ. Ο Λιθουανός τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έχει καταλήξει στους παίκτες που θα αντικαταστήσουν οι Ριντ και Ρότσεστι. Πιθανότεροι είναι οι Τσέρι και Κουζμίνσκας, ενώ ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει και σε τρίτη αντικατάσταση παίκτη για τις θέσεις της περιφέρειας (υποψήφιος ο Μπάλντγουιν).

Ο Ριντ (29 χρ., 2.11), που έχει παίξει σε 152 παιχνίδια του ΝΒΑ, θα έχει την πρώτη εμπειρία του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, θα αποτελέσει την εναλλακτική επιλογή του Μιλουντίνοφ και θέλει να κάνει νέα αρχή στην καριέρα του, ενώ υπάρχουν «σκιές» στην εξωγηπεδική ζωή του στο κολέγιο Σεντ Λιούις, πριν από εννέα χρόνια. Ο Ρότσεστι (34 χρ., 1.85) αναμένεται να προσφέρει εμπειρία, ποιότητα και εκτελεστική δεινότητα στη θέση του πλέι μέικερ, έχοντας παίξει σε 11 ευρωπαϊκές ομάδες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή