Ολυμπιακός: Παρέμεινε στην κορυφή και συνεχίζει

Ολυμπιακός: Παρέμεινε στην κορυφή και συνεχίζει

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια αρκετά δύσκολη και επίπονη εβδομάδα για τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο. Νίκη με τον ΟΦΗ, πολύ καλή εμφάνιση, παρά την ήττα από την Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά η ολοκληρωτική επικράτηση στο ντέρμπι της Κυριακής επί της ΑΕΚ. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» είναι αναγκασμένοι εκ των πραγμάτων να κοιτάξουν και πάλι μπροστά, καθώς τους περιμένει ακόμα ένα σερί σημαντικών αγώνων. Η αρχή θα γίνει το Σάββατο στην Ξάνθη, ενώ στη συνέχεια ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Μόναχο για να αντιμετωπίσει ξανά τους Βαυαρούς και η «τριάδα» θα κλείσει απέναντι στον Ατρόμητο στο «Καραϊσκάκη».

Μπορεί να απουσιάζει από το πρόγραμμα το μεγάλο ντέρμπι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας δεν έχει δύσκολες αποστολές. Το αντίθετο μάλιστα.

Η Ξάνθη είναι μια ομάδα που κυρίως στην έδρα της βάζει πάντα ψηλά το εμπόδιο για τον Ολυμπιακό, ειδικά φέτος που βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, έχοντας πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της. Το ίδιο πάνω-κάτω ισχύει και για τον Ατρόμητο, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Περιστερίου μοιάζει να βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο. Αλλωστε, πέρυσι, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αφήσει δύο βαθμούς στην Ξάνθη (1-1), ενώ στο Φάληρο είχαν κερδίσει δύσκολα με 2-1 τον Ατρόμητο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα περιμένει να δει την κατάσταση που θα βρίσκεται ο Μπουχαλάκης, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με την Ενωση, ενώ ερώτημα παραμένει και ο Βαλμπουενά. Ο πρώτος ίσως πάρει ανάσες, καθώς έχει συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ για τον Γάλλο δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια να είναι τουλάχιστον στην αποστολή για το παιχνίδι με την Μπάγερν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή